ASKOM Sevk Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

İlimizdeki Acil Sağlık Hizmetlerinin uygulanmasında önemli yeri olan uygunsuz sevklerin önlenmesi konusunda, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney’in başkanlığında, Acil Sağlık Hizmetleri, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanları, İlçe Sağlık..

ASKOM Sevk Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.
İlimizdeki Acil Sağlık Hizmetlerinin uygulanmasında önemli yeri olan uygunsuz sevklerin önlenmesi konusunda, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney’in başkanlığında, Acil Sağlık Hizmetleri, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanları, İlçe Sağlık Müdürleri, Kamu ve özel hastane idarecileri ve acilden sorumlu hekimlerin katılımıyla İl ASKOM Sevk ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.
 
Kocaeli Valiliği Akçakoca toplantı salonunda 2 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli’de sağlık alanında acil servis hizmetleri ve koordinasyonu ile ilgili konular görüşüldü.
 
İnteraktif katılımın sağlanarak öneri görüşlerin belirtildiği toplantı sonunda ilimizdeki acil sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi konusunda önemli kararlar alındı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL