Genel Güncel Manşetler Politika Surmanset

İnsanların tek bir arzusu var: Değişim.

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik haftalık basın toplasında “4 Mayıs Cuma günü itibariyle yoğun bir sürece dahil olduk. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamollaoğlu için, Türkiye genelinde..

İnsanların tek bir arzusu var: Değişim.

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik haftalık basın toplasında “4 Mayıs Cuma günü itibariyle yoğun bir sürece dahil olduk. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamollaoğlu için, Türkiye genelinde imzalarımızı verdik. Kocaeli’de de bu süreci başarıyla tamamladık.  Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki; engel olmak isteyenlere inat,  Türkiye genelinde 528.000 Kocaeli’mizde de 20.000’e yakın vatandaşlarımız, ikamet ettikleri yerden adliyelere akın ederek, Cumhurbaşkanı adayı olarak görmek istedikleri kişi için imzalarını verdiler. Kime imza vermiş olursa olsun, adliyelere gelerek hür iradesini ortaya koyan ve bu sürece destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkürü borç biliyoruz.

Bu süreç, teşkilatlarımız açısından da oldukça verimli geçti. İmza verme işleminin ilk saatinden, son saatine kadar, Gençlik Kollarımızla, Hanım Kollarımızla adliyelerden seçim kurullarından ayrılmadık. Vatandaşın bize olan teveccühünü canlı bir şekilde izledik. Adliyelerin önüne açtığımız stantlarda vatandaşlarımızla sohbet ettik. Partimize yeni üye kayıtları aldık. Son saate kadar adliyelerden ayrılmayan ve kararlılığını ortaya koyan teşkilat mensuplarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

6 günlük bu süreç bizim için şenlik havasında geçti. Bu süreçte bize destek için gelenlerin içinde gençlerin yanı sıra, yaşı 90’ı aşanlar, hatta sedye ile getirilenler bile vardı. Değişimin ilk adımı olan imzalarını, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamollaoğlu Bey için, büyük bir umutla verdiler. Bu insanların tek bir arzusu var: O da değişim.

Peki bu insanlar niçin değişim istiyorlar? Çünkü 16 yılın neticesinde karşılaştığımız ülke tablosu ortadadır. Ekonomisi bozulan ülkede millet borçlandırılmış ve faize mahkûm edilmiştir. Ülkenin doğusu boşaltılarak işsizlik ve terör her geçen gün artmıştır. Adalet gibi temel yapı taşı, ayakaltı edilmiş, binlerce masum insan hapse atılmıştır. Eğitimi adeta müsveddeye çeviren hükümet;  ahlak ve maneviyatı bitirmiş,  genç nesilleri sistemin eliyle heba etmiştir. Aile kurumu zedelenmiş toplum yapısında ciddi çöküşler yaşanmıştır. Yoksulluk artarak,  alım gücü azalmış, cebimizdeki para değersizleştirilmiştir. Bakanların ağzından alaya alınarak “Türk Lirasının değer kaybetmediği aksine doların değerlendiği” ifade edilmiştir. İsraf bataklığında debelenen belediyelerimiz hizmet üretememekte, beklentilerimize karşılık verememektedir.  Milletimiz; burada sayamayacağımız onlarca olumsuzluğa,  Ak Parti hükümetinin beceriksiz politikaları sebebiyle maruz kalmıştır.

Milletimiz ortaya çıkan bu tablodan oldukça rahatsızdır. Artık bu millet genciyle, yaşlısıyla; memuruyla emeklisiyle değişim istemekte ve bunun gerçekleşeceği günü sabırsızlıkla beklemektedir. Allah’ın izniyle beklenen gün yakındır. Değişimin ikinci adımını 24 Haziranda atacak ve bu gidişata dur diyeceğiz. Tüm Türkiye’de ve Kocaeli’mizde tüm vatandaşlarımızı  “#DEĞİŞTİR” sloganımızla bu değişime katkı sunmaya davet ediyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL