Güncel Manşetler Politika

Kadınlar hayatın her alanında olmalı

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve yönetimi yeni görevinden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’a ziyarette bulundular. Genel Sekreter İlhan Bayram, Kadın Kolları’nın ziyaretinden duyduğu..

Kadınlar hayatın her alanında olmalı

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve yönetimi yeni görevinden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’a ziyarette bulundular. Genel Sekreter İlhan Bayram, Kadın Kolları’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kadınların hayatın her alanında aktif olarak yer alması gerektiğini belirtti. Genel Sekreter Bayram “Kadınlarımız kendi bakış açılarıyla toplumu en güzel biçimde şekillendirebiliyorlar. Yönetim kademelerinde de yer almaları kent açısından çok önemli” dedi.

KADINLAR İÇİN SPORU TEŞVİK EDİYORUZ

Kadınlarla ilgili Büyükşehir Belediyesi’nin pek çok projesi olduğunu söyleyen Genel Sekreter İlhan Bayram “Kadınlarımız için çeşitli spor aktiviteleri düzenliyoruz. Obeziteye karşı başlattığımız Kadınlar Harekete Geçiyor ve Evden Okula Haydi Anneler Spor’a gibi aktivitelerle sporu hayatımıza sokuyoruz. Ev kadınlarının spor yapmaları için bu şekilde imkânlar oluşturuyoruz. Sahillerimizde oluşturduğumuz kadınlara yönelik plajlarımızla onların rahat bir şekilde tatil yapmalarını sağlıyoruz” şeklide konuştu.

SAĞLIKLI AİLE SAĞLIKLI TOPLUM

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz da Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini takdirle karşıladıklarını belirtti. Başkan Yılmaz, “Kadınları spor yönlendiren çalışmaları takip ediyoruz. Katılım sağlanması için kadın arkadaşlarımızı yönlendiriyoruz. Sağlıklı toplum sağlıklı aileden gelir. Büyükşehir Belediyemizin yaptığı projeler örnek teşkil ediyor. Tramvay projesi de bu kent için gerekli bir hizmetti. Hayata geçirilmesi kent adına güzel bir adım oldu. Büyükşehir’in daha güzel ve farklı projeleri ileriki dönemlerde gerçekleştireceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL