Kadırga Yayla Şenlikleri’nde horon ve müziğe doydular

Geleneksel Yazlık Kadırga Şenlikleri Sona Erdi 3 gün süren Geleneksel “Gölcük Belediyesi Yazlık Kadırga Yayla Şenlikleri” bu yılda vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Birbirinden değerli yöresel sanatçıların sahne aldığı şenliklerin..

Kadırga Yayla Şenlikleri’nde horon ve müziğe doydular

Geleneksel Yazlık Kadırga Şenlikleri Sona Erdi

3 gün süren Geleneksel “Gölcük Belediyesi Yazlık Kadırga Yayla Şenlikleri” bu yılda vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Birbirinden değerli yöresel sanatçıların sahne aldığı şenliklerin son gününde Bizim Gönül vatandaşları coşturdu.

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Yazlık Kadırga Şenlikleri 3.gününde de yoğun katılımla gerçekleşti. Yerel sanatçıların yanı sıra Karadeniz’in sevilen sanatçısı Bizim Gönül’ün sahne aldığı son günde vatandaşlar doyasıya eğlendiler. Yöresel kıyafetler ve yiyeceklerin tanıtıldığı Yazlık Kadırga Şenlikleri,  Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen ve yöre halkının katıldığı gözde bir mekan olan Kadırga Yaylası, Gölcük’ün gururu olmaya devam ediyor.

Gölcük Belediyesi’nin titizlikle organize ettiği Kadırga Şenlikleri vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Trabzon yöresine has Kadırga Yayla Şenlikleri’nin son gününde vatandaşlar horona ve müziğe doydu.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL