Darıca Genel Güncel Manşetler Politika

Karabacak’tan İzmit Mitingine Davet

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında vatandaşları 10 Haziran 2018 Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmit’te yapacağı mitinge davet etti. İftar yemeğinin ardından topluca..

Karabacak’tan İzmit Mitingine Davet

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında vatandaşları 10 Haziran 2018 Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmit’te yapacağı mitinge davet etti.

İftar yemeğinin ardından topluca dua edilirken Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, davetlerine icabet eden bütün mahalle halkına teşekkür ederken, “ilçemizde değişik etkinliklerle dolu dolu bir ramazan ayı yaşıyoruz. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Kadir Gecesine ve bayrama da hep birlikte ulaşmayı nasip etsin. Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Buradan sizlere bir de davetimiz olacak, 10 Haziran 2018 Pazar günü saat 16:00’da Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmit Perşembe alanında yapacağı mitinge tüm halkımızı bekliyoruz. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesi Kocaeli halkı Cumhurbaşkanını şölen havasında karşılayacaktır, sizleri de büyük bir coşkuyla düzenleyeceğimiz mitingimize bekliyoruz.” diyerek vatanşları mitinge davet etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL