Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Karamollaoğlu standına yoğun ilgi | Kocaelide Bugün

Karamollaoğlu standına yoğun ilgi

Saadet Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları Teşkilatı’nın açtığı standa her kesimden vatandaş ilgi gösteriyor 24 Haziran seçimlerine yoğun bir şekilde hazırlanan Saadet Partisi saha çalışmalarıyla da dikkatleri üzerinde topluyor. Saadet..

Karamollaoğlu standına yoğun ilgi

Saadet Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları Teşkilatı’nın açtığı standa her kesimden vatandaş ilgi gösteriyor

24 Haziran seçimlerine yoğun bir şekilde hazırlanan Saadet Partisi saha çalışmalarıyla da dikkatleri üzerinde topluyor. Saadet Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları’nın Yeni Cuma mevkiinde açtığı stant, her kesim vatandaşın ilgisini çekiyor. Saadetli bayanların açtığı stant, vatandaşların ziyaret ederek Saadet Partisine olan teveccühlerini ifade ettikleri önemli bir merkez haline geldi.

‘’ARADIKLARINI TEMEL BEY’E BULDULAR’’

Faaliyetlerini değerlendiren Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Reyhan Şengün, “Genel başkanımız Temel Karamollaoğlu Bey’in kullandığı dilin insanlar üzerinde çok ciddi bir etkisinin olduğunu görüyoruz. İnsanımız aradığını Temel Bey’de bulmuş. Bize olan yoğun ilgi bunu gösteriyor” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL