Karaosmanoğlu, Çayırova Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti.

Kocaeli’nin her karışına birlikte hizmet üretiyoruz. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür’ün de eşlik ettiği ziyarette Dernek Başkanı Behçet Günay’dan yaptıkları çalışmalar hakkında..

Karaosmanoğlu, Çayırova Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti.

Kocaeli’nin her karışına birlikte hizmet üretiyoruz.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür’ün de eşlik ettiği ziyarette Dernek Başkanı Behçet Günay’dan yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli’nin her karışında gerçekleştirdiğimiz hizmetleri halkımızla birlikte hayata geçirdik. Yerel yönetimler olarak bu hizmetleri ortaya koyabilmemizde bizlere her türlü imkânı veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da teşekkür ediyorum” dedi.

“DERTLERİNE DERMAN OLACAK ÇARELER DE ÜRETİYORUZ”

Çayırova Erzurumlular Derneğine misafirperverliklerinden dolayı şükranlarını sunan Başkan Karaosmanoğlu, “Vatandaşımızın derdi bizim derdimizdir. Kocaeli’nde halkımıza hizmet veren on üç belediyemiz ile halkımızın taleplerine cevap veriyoruz. Halkımızın bizden beklentilerini çok iyi biliyor, dertleriyle dertleniyor, dertlerine derman olacak çareler de üretiyoruz” ifadelerini sarf etti. Sivil Toplum Kuruluşlarının hemşerilerine hizmet üretmesinin yanı sıra çocuklar, gençler ve kadınlarla ilgili projeler ortaya koymasının önemine de değinen Başkan Karaosmanoğlu, “Bizler hep birlikte dünya ve bölgemiz üzerindeki sorunları yerle yeksan edeceğiz. Bilimi ve sanatı STK’larımızda yükseltecek, örf ve adetlerimizi yeni nesillere buralarda aktaracağız” şeklinde konuştu.

“DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKAN NİCE GÜZEL İNSANLAR ÇIKARMIŞTIR”

Işık nasıl doğudan yükseliyorsa, insana ilham veren her güzellik bu coğrafyadan yükseldiğini de özellikle vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu topraklar yüzyıllardır kültürüne ve değerlerine sahip çıkan nice güzel insanlar çıkarmıştır. Erzurum’da bu güzel insanlara toprağında ev sahipliği yapmış nice güzel kentlerimizden birisidir. Terörle mücadele başta olmak üzere her türlü karanlık düşüncelere karşı ülkemizde verilen direniş, ülkemizden yükselen ışığa karşı açılmıştır. Büyük bir millet olarak Türkiye’nin birliğine ve beraberliğine saldıranlara karşı mücadelemiz en küçük taviz vermeden devam edecektir” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaret dernek üyelerinin kent ve ilçe genelindeki sorularıyla birlikte görüşlerini ifade etmelerinin ardından sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL