Karaosmanoğlu, “Türkiye, artık milletin ve millî iradenin emrindedir”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşlarına yaptığı ziyaretleri bir yandan sürdürürken, 24 Haziran seçimlerinin nedenli önemli olduğunu gençlere ve vatandaşlarla anlatmayı sürdürüyor. Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı..

Karaosmanoğlu, “Türkiye, artık milletin ve millî iradenin emrindedir”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşlarına yaptığı ziyaretleri bir yandan sürdürürken, 24 Haziran seçimlerinin nedenli önemli olduğunu gençlere ve vatandaşlarla anlatmayı sürdürüyor. Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Olgun Kandemir ve yönetimine konuk olan Karaosmanoğlu, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları’nın “Genç Kürsü” programına da katılarak Beylikbağı’nda ki esnaf ve vatandaşlarla da buluştu. Beylikbağı Parkı’nda yapılan toplantıya ve ziyaretlere Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz’da eşlik etti.

“GENÇLERİN ÜRETKEN KİŞİLİKLERİYLE ÜLKEMİZ ŞAHLANACAK”

Ziyaretlerde, esnaflar, vatandaşlar ve gençlerle olan buluşmalarında 81 milyonun her bir ferdi devletin gözünde eşittir diyerek açıklamalarda bulunan Karaosmanoğlu, “Bu devlet artık vesayetçilerin değildir. Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı velhasıl herkesi ile 81 milyonun devletidir. Türkiye, artık milletin ve millî iradenin emrindedir. Bugün 16 yıl öncesine göre daha özgür bir Türkiye var” şeklinde konuştu. Türkiye’nin geleceğinde gençlerin büyük bir önemi olduğuna da değinen Karaosmanoğlu, “Gençlerimize güveniyoruz. İnşallah onların cesaretli yaklaşımları, üretken kişilikleriyle ülkemiz şahlanacak. AK Parti bu yeniden şahlanış hareketinin lideridir. Çünkü devletimizi yönetebilecek kadrolar AK Parti’dedir” ifadelerini sarf etti.

“TÜRKİYE KARDEŞLİĞİN VE DAYANIŞMANIN TOPRAKLARIDIR”

“Milletimizin kardeşliğe büyük önem veriyor ve bunun teminatı özellikle halkımız ve hemşeri derneklerimiz diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Türkiye artık kimlik siyaseti üzerinden bölücülük yapanların değil kardeşliğin ve dayanışmanın topraklarıdır. Bin yıldır süren kardeşlik ebediyete kadar sürecektir. Anadolu toprakları ülkesine aşkla hizmet edenlerin yaşadığı güzel bir ülkedir. Bunu da tüm insanımızla birlikte sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı. Faydalı her projede gençleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarını desteklemeye devam edeceklerini de belirten Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak özellikle STK’ların gençlik üzerine olan çalışmalarını cesaretlendirmeye devam edeceğiz. Çünkü gençlik ülkemiz için gelecek demektir” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL