Kaya ‘Ne Günlere Kaldık’

BBP Kocaeli İl başkanı Remzi Kaya yaptığı açıklama ile Ozan Ceyhun’un Viyana Büyükelçiliği’ne atanmasını sert bir şekilde kınadı.      Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Kaya “Ülkücü katili ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini..

Kaya ‘Ne Günlere Kaldık’

BBP Kocaeli İl başkanı Remzi Kaya yaptığı açıklama ile Ozan Ceyhun’un Viyana Büyükelçiliği’ne atanmasını sert bir şekilde kınadı.     

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Kaya “Ülkücü katili ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini soykırımcı olarak kabul eden, alınan kararlarda sayısız imzası bulunan, bu yolda Ermenilerle birlikte hareket eden, Alman Yeşiller partili ve vatandaşı olan biri nasıl Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarının elçisi olur ve bizi temsil eder..

Şehidimiz, ağabeyimiz Mustafa Erol’un battaniyeye sarılı cenazesini unuttunuz mu?

Katili 1 Mart 1977’de İstanbul’daki Adana Erkek Öğrenci Yurdu’nu bombalayan ve Avusturya’ya kaçan Ozan Ceyhun, Viyana Büyükelçiliği’ne atanmış!

Egemen bey bu ülkücü katili, ermeni savunucusu, başka ülke vatandaşının nikah şahidi…

NE GÜNLERE KALDIK

Ozan Ceyhun…

1970’lerde silahlı ve bombalı eyleme karıştığı iddia edilen bir Dev-Sol militanı.

1980’lerde Alman Yeşiller üyesi.

1990’larda Yeşiller’in Avrupa Parlamentosu üyesi.

2010’da Sarıgül’ün danışmanı.

2015’te AKP’den milletvekili adayı.

2020’de Viyana Büyükelçisi…

Bu alçağı partinizin her kademesinde kullanabilirsiniz ama Türkiye Cumhuriyeti ni ve bizi temsil edecek hiç bir yerde kullanamazsınız.

Söz konusu atamanın hiç bir izahı ve  meşruiyeti yoktur.

Bu yanlışta ısrar edilmesi, Alperenler, Ülkücüler ve Türk Milliyetçileri başta olmak üzere milletimizin “Devlet” ve “Beka” kavramlarına dair tüm inandıklarını sorgulamasına, Millet vicdanının telafi edilemeyecek ölçüde yaralanmasına sebep olacaktır.

“Vefa imanın cüzüdür” ve hiç kimse şehitlerimize vefa gösterme konusunda tereddüt edeceğimize ihtimal vermesin.

 

Dış işleri bakanlığını bu atamayı  kamuoyuna varsa izaha ve sayın  Cumhurbaşkanı’nı da  atamayı geri almaya davet ediyoruz.”dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL