Kaymakam Kubilay’a DİLGİAD ‘dan Ziyaret

DİLGİAD Yönetimi , Kaymakam Kubilay’ı Ziyaret Etti Dilovası Girişimci İş Adamları Derneği (DİLGİAD) yönetimi Dernek Başkanı Cihan Sevinç ile Kaymakam Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Dilovası..

Kaymakam Kubilay’a DİLGİAD ‘dan Ziyaret

DİLGİAD Yönetimi , Kaymakam Kubilay’ı Ziyaret Etti

Dilovası Girişimci İş Adamları Derneği (DİLGİAD) yönetimi Dernek Başkanı Cihan Sevinç ile Kaymakam Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Dilovası Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Cihan Sevinç, Kaymakam Kubilay’ın ilçelerinde görev yapmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek   Derneği’nin faaliyetlerinden yapmak istediklerinden ve hayata geçirmeyi düşündükleri projelerinden anlattı.  Ziyarette bulunan diğer yönetim kurulu üyeleri de kendilerini tanıtarak Dilovası için hep birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyoruz dediler.

Dernek Başkanı Cihan Sevinç, her ilçede olan fakat Dilovası’nda olmayan ve her geçen gün daha da hissedilen Küçük Sanayi Sitesini yapmaya talip olduklarını, Belediye Başkanı Hamza Şayir’le bu eksikliği paylaşarak müşterek bir çalışma ile hayat geçirebileceklerini söyledi.

Küçük Sanayi Sitesinin kurulmasıyla birlikte cadde ve sokak aralarındaki binaların bodrumlarında ve altlarında kümelenen oto teknik servisleri, marangoz ve mermer atölyeleri ile değişik sektör guruplarındaki küçük el sanatları yapan işyerlerinin böylelikle düzenli bir alana kavuşmaları hedeflenecektir. Küçük Sanayi Sitesi içinde yapılaması planlanan Uygulama Eğitim Merkezi ile de çırak ve kalfa yetiştirilmesinde önemli bir işgücü ve mesleki eksikliğinde giderilmesini sağlayacaktır dedi.

Kaymakam Metin Kubilay’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Dilovası ölçeğinde iş adamlarının bir araya gelerek bir çatı altında toplanmalarını çok önemsiyorum. İlçenin yerel dinamikleri olarak sizleri görüyorum. Devlet yönetiminde 30 yılı aşkındır görev yapıyorum. Bu süreç içerisinde görev yaptığım ilçelerde bu türlü öncü ve hayırlı hizmetlerin yapımı ve hizmete açılması hep benim dönemine denk gelmiştir. İnşallah Küçük Sanayi Sitesinin başlaması ve tamamlanması da yine benim görev sürem içinde olur diyerek desteğinin tam olduğunu söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL