KBB Gençlik Daire Başkanı’ndan İLKÇEV’e ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi İLKÇEV’İ ziyaret etti Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV),Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire..

KBB Gençlik Daire Başkanı’ndan İLKÇEV’e ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi İLKÇEV’İ ziyaret etti

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV),Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi ve ekibi tarafından ziyaret edildi.

İLKÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İlhan Kadıoğlu ve yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette, İLKÇEV’ in Gençlik ve Spor Bakanlığı ‘Geç Kalma, Zinde Kal’ ve İçişleri Bakanlığı ‘Farkındayız, Farklıyız, Zindeyiz’  gençlik projeleri ve gençlik çalışmaları üzerinde duruldu. Proje sorumlusu Tuncay Başoğlu yaptığı sunumda projenin başvuru aşamasından kabulü ve uygulamasına kadar ayrıntılı bir şekilde projeyi izah etti. Projenin Gebze de izciliğe ve gençlere kattığı artı değerleri anlattı. Sunumu dikkatli bir şekilde takip eden ve notlar alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi ve ekibi, İLKÇEV’ in gerçekleştirdiği projedeki başarısından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İLKÇEV’ in çalışmalardan tam not aldığını söyledi. İLKÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İlhan Kadıoğlu yaptığı açıklamada; İLKÇEV olarak her zaman yaptıkları işten emin olduklarını ve gençler için daha çok çalışacaklarını söyledi. Ziyaret yapılan ikram ve çekilen resimlerle sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL