Manşetler

Kocaeli Vestel Servisleri Teknicservis’de

Kaliteli ve sağlam Beyaz Eşya modelleri imal eden Vestel şirketi, uzun yıllar boyunca ülkemizde kullanıcı beklentilerine karşılık vermeyi sürdürüyor. Belli bir kalite standartı ölçüsünde üretilen bu cihazlar, günlük hayatın tüm..

Kocaeli Vestel Servisleri Teknicservis’de

Kaliteli ve sağlam Beyaz Eşya modelleri imal eden Vestel şirketi, uzun yıllar boyunca ülkemizde kullanıcı beklentilerine karşılık vermeyi sürdürüyor. Belli bir kalite standartı ölçüsünde üretilen bu cihazlar, günlük hayatın tüm yükünü alarak insanlara konfor ve rahatlık sunuyor. Üretim aşamasında teknolojiyi de yakından takip eden Vestel şirketi, olumlu gördüğü özellikleri Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerine uyguluyor. Üretim bandından inen cihazları, yaygın bir satış ağı ile Türkiye’nin her il ve ilçesine ulaştıran şirket, buralarda yetkili satış mağazalarında ürünlerini teşhir ediyor. Satın alma işleminden sonra belli bir garanti süresi ile evlerimize giren Vestel ürünlerde, oluşan teknik arızalar için Vestel Yetkili Servisleri Teknicservis.com ile görüşmenizi tavsiye ediyoruz. İşini garantili yapan ekiplerimiz en zorlu ve karmaşık arızaları bile çözüme kavuşturmayı başarıyor.

Teknik servis hizmetlerini daha sağlam ve güvenilir sunmak için çalışan Vestel şirketi, kurum içi eğitim programlarına sıklık verdi. Bu sayede, severek kullandığınız Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerinde meydana gelen can sıkıcı arızalar daha kısa sürede, bilgili ekipler tarafından tamir edilecek. Şimdiye kadar yaptığı onarımlar ile kendini ispatlayan Kocaeli Vestel Servisleri Teknicservis’de hem iş yerinde hemde verdiğiniz adrese gezici servis aracı ile gelerek onarım desteği sunuyor. Bunun yanı sıra düzenli bakım gerektiren Vestel klima, kombi, termosifon ve şofben gibi ürünler için de servislerimiz ile görüşerek bakım hizmeti alabilirsiniz. Tecrübeli kadrolarımız her işlem için ekstra garanti veriyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL