Kocaeli’de Bugün’den Dr. Hakan Höbek’e Ziyaret

Dr. Hakan Höbek “Her zaman canla başla çalışmaya devam edeceğim” Kocaeli’de Bugün Gazetesi  İmtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten, 24 Haziran Milletvekili seçimlerinde AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı olan Dr. Hakan Höbek’i..

Kocaeli’de Bugün’den Dr. Hakan Höbek’e Ziyaret

Dr. Hakan Höbek “Her zaman canla başla çalışmaya devam edeceğim”

Kocaeli’de Bugün Gazetesi  İmtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten, 24 Haziran Milletvekili seçimlerinde AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı olan Dr. Hakan Höbek’i makamında ziyaret etti.

Dr Hakan Höbek “Kocaeli AK Parti Milletvekili adayı olarak seçim sonucunda saha da üstün bir çalışma ve özveride bulunulmasına rağmen Milletvekili seçilememiş olmasından dolayı üzgün olmadığını belirtti.

Höbek, “halkımızın seçimine saygımız sonsuzdur, bizler seçilemediğimiz için hiç bir şekilde kırgın yada küskün olamayız. Kocaeli AK Parti il ve ilçe başkanlarına ve teşkilat mensuplarına ne kadar teşekkür etsek azdır “dedi.

Partimin hizmetindeyim

24 Hazirandan sonra vekil olmamasının bir son değil yeni başlangıçların habercisi olduğunu her zaman partide her verilen görev ve hizmetinde canla ve başla çalışacağını söyleyen Höbek, gelecek martta olacak olan yerel seçimlerde herhangi bir adaylık düşüncesinde olmadığının da altını çizdi.

Karşılıklı sohbet ve temenniler şeklinde devam eden görüşmede Kocaeli’de Bugün gazetesi İmtiyaz sahibi  İbrahim Çamkerten ve Onursal Haber imtiyaz sahibi Engin Akçay, Dr. Hakan Höbek’e çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretlerini noktaladılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL