Kocaelispor Birinci Ligde

Efsane Kocaelispor Birinci Ligde Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Play-Off Final müsabakasında Kocaelispor ile Sakaryaspor  Atatürk Olimpiyat Stadında karşı karşıya geldi. İlimizi 2. Ligde temsil eden Kocaelispor’un TFF 1. Lige..

Kocaelispor Birinci Ligde

Efsane Kocaelispor Birinci Ligde

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Play-Off Final müsabakasında Kocaelispor ile Sakaryaspor  Atatürk Olimpiyat Stadında karşı karşıya geldi.

İlimizi 2. Ligde temsil eden Kocaelispor’un TFF 1. Lige yükselebilmek için Sakaryaspor ile karşı karşıya geldiği müsabakada Vali Seddar Yavuz’a, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk ile Kocaelispor Kulübü yöneticileri eşlik etti.

Halil Umut Meler’in yönettiği maçın İlk yarısı Kocaelispor’un 3-0 galibiyetiyle sonuçlandı.

Kocaelispor- Sakaryaspor müsabakasının 2. Yarısında ise Kocaelispor 4-0’lık  galibiyet elde edip, Play-off Şampiyonu olarak TFF 1. Lige yükselmeyi başardı.

Kocaelispor yönetimini, futbolcularını ve tüm camiayı tebrik ediyor, Efsane Kocaelispor’a TFF 1. Liginde başarılar diliyoruz.

Maçın başından beri güzel bir futbol sergileyen ve centilmenliği elden bırakmayan Sakaryaspor takımına ve yönetimine teşekkür ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL