Kocaeli’yi Fotoğrafladılar

İstanbullu fotoğrafçılar Kocaeli’nde buluştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli IX. Ulusal Fotoğraf Yarışması kapsamında, Kocaeli ve çevre illerden gelen fotoğraf tutkunları Kocaeli’nin doğal güzelliklerini keşfediyor. Hafta sonu..

Kocaeli’yi Fotoğrafladılar

İstanbullu fotoğrafçılar Kocaeli’nde buluştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli IX. Ulusal Fotoğraf Yarışması kapsamında, Kocaeli ve çevre illerden gelen fotoğraf tutkunları Kocaeli’nin doğal güzelliklerini keşfediyor. Hafta sonu gerçekleştirilen gezi programında İstanbul’dan gelen 50 kişilik fotoğrafçı grubu Sekapark, Değirmendere, Ereğli ve Karamürsel’i gezdi. Kocaeli’nin dört bir yanındaki güzellikleri görme fırsatı bulan konuk fotoğrafçılar, birbirinden güzel kareler yakalamak için adeta birbirleriyle yarıştı.

KOCAELİ’Yİ FOTOĞRAFLADILAR

İstanbul’dan ilimize gelen amatör ve profesyonel fotoğrafçılardan oluşan 50 kişilik grup, Sekapark, Değirmendere, Ereğli ve Karamürsel’i gezerek buraları fotoğraflama imkânı buldu. 4 Mevsim Kocaeli Fotoğraf Yarışması için bol bol fotoğraf çeken gezginler, yarışmayı kazanabilmek için en iyi kareleri yakalamaya çalıştı. 4 Mevsim Kocaeli Fotoğraf Yarışması ile Kocaeli’nin bilinmeyen birçok köşesi, fotoğraf tutkunlarının objektifinden çıkan fotoğraflarla yarışacak. Dereceye giren fotoğraflar, 17-19 Kasım günlerinde seçici kurul tarafından belirlenecek.

16 KASIM’A KADAR BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Yarışmaya katılım http://4mevsim.kocaeli.bel.tr adresinden dijital ortamda ve JPEG formatında yapılacak. 0262 311 59 00(2375) numaradan da bilgi edinilebilecek yarışmaya dair tüm bilgiler http://4mevsim.kocaeli.bel.tr web sayfasında yer almakta. Son katılım tarihi 16 Kasım 2018 olan yarışmanın seçici kurulu 17-18-19 Kasım tarihlerinde dereceye giren fotoğrafları belirleyecek. 20 Kasım’da sonuçlar yayınlanacak, 14 Aralık tarihinde fotoğrafların sergilenmesi ve ödül töreni düzenlenecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL