Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
KTO Vali Yavuz'u Ağırladı | Kocaelide Bugün
Ekonomi Genel İzmit Körfez Manşetler Yaşam

KTO Vali Yavuz’u Ağırladı

Vali Yavuz’dan KTO’ya Ziyaret Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Körfez Ticaret Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulundu. Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve beraberindeki yönetimi tarafından kapıda karşılanan..

KTO Vali Yavuz’u Ağırladı

Vali Yavuz’dan KTO’ya Ziyaret

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Körfez Ticaret Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulundu. Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve beraberindeki yönetimi tarafından kapıda karşılanan Kocaeli Valisi,   Başkan Recep Öztürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet ederek, yeni yönetimin hayırlı olması temennisinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk Vali Seddar Yavuz’a oda çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yaparak bölge için birlikte çalışmaktan onur duyacaklarını belirtti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette İl ve İlçe konuları konuşularak Vali Yavuz’a Körfez ve üyeler ile ilgili bilgiler verildi.

Valis Seddar Yavuz’a, çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunan Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk,  Kocaeli Valisinin ziyaretlerinden  onur duyduğunu belirterek, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret toplu çekilen fotoğraf ile sone erdi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL