Marmara Bilge Öğrencileri Son Kez Kep Attılar

Hepsi bugün son kez kep atma töreninde en şık halleriyle öğretmenlerinin ve onları izleyenlerin karşına çıktı. Öğretmenleri Onları, Kendinden emin, ne istediğini bilen, algısı açık, büyük hedeflere  sahip, hayallerinin peşinden..

Marmara Bilge Öğrencileri Son Kez Kep Attılar

Hepsi bugün son kez kep atma töreninde en şık halleriyle öğretmenlerinin ve onları izleyenlerin karşına çıktı.

Öğretmenleri Onları, Kendinden emin, ne istediğini bilen, algısı açık, büyük hedeflere  sahip, hayallerinin peşinden emin adımlarla giden bireyler olarak yetiştirmenin haklı gururunu yaşadı.

Kep atma töreni Marmara Bilge Okullarının Anadolu Lisesi Müdürü  Gürbüz  Okta’nın açılış konuşması ile başladı. Okulun Genel koordinatörü Türker Gedik’in konuşmasının ardından , Marmara Bilge Okulları Kurucusu İsmail Kurt  konuşmasında   ‘’Geleceklerini en iyi şekilde onlar belirleyecekler. Öğretmenlerimize onlara kılavuz oldukları için çok teşekkür ederim’’ ifadelerinde  bulundu . Gençler kırmızı halının üzerinde yürüyerek  sahnedeki yerlerini  aldı.  Anadolu Ateşi  gurubunun  sahnede birbirinden güzel figürlerle sergiledikleri  gösteri görülmeye değerdi.

Bu güzel gösterinin ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Okul birincisi Doğukan Mahir Fındık, Okul ikincisi Melike Gökçe Coşkun ve Okul üçüncüsü İpek Ada  oldu.  Okul birincisi Doğukan Mahir Fındık’a  diploma ve ödülünü Marmara Bilge okulları kurucusu İsmail Kurt verdi. Ardından kürsüye çıkan okul birincisi Doğukan Mahir Fındık  duygulu veda konuşmasıyla herkesi  ağlattı.  İsimlik nakşetme, bayrak flama devir teslim töreninin ardından Öğretmenlerin sahneye alınmasıyla birlikte  bütün öğrenciler hep bir ağızdan son sayarak keplerini havaya fırlattı. Kepleri fırlatarak Liseyi bitirmenin sevincini  yaşayan gençler gönüllerince eğlendi. Yolunuz açık olsun çocuklar, herşey gönlünüzce olsun.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL