Afet Dilovası

Minik Yüreklerden Yürekleri Isıtan Davranış

Ülkemizi yasa boğan büyük Kahramanmaraş depremi sonrası acıları sarmak isteyen Dilovalı minikler Emir Görkem Akagündüz, Sümeyye Ravza Turak ve Elif Sahra Sözen’den gönülleri ısıtan davranış. Geçtiğimiz Pazartesi günü Kahramanmaraş ile..

Minik Yüreklerden Yürekleri Isıtan Davranış

Ülkemizi yasa boğan büyük Kahramanmaraş depremi sonrası acıları sarmak isteyen Dilovalı minikler Emir Görkem Akagündüz, Sümeyye Ravza Turak ve Elif Sahra Sözen’den gönülleri ısıtan davranış.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Kahramanmaraş ile birlikte 10 ilimizde büyük felakete yol açan 7.7 ve ardından 7.6 depremleri sonrası bir yandan büyük acılar yaşanırken diğer yandan da tüm Türkiye yaraların sarılması için seferber oldu.

Yaşanan büyük deprem sonrası Dilovası Belediyesi, AFAD ve Dilovası Kızılay Şubesi; Dilovası Kültür Merkezi’nde oluşturdukları yardım toplama merkezi ile deprem bölgesine gönderilmek üzere yardım toplama çalışmalarını başlattılar.

Felaketin ardından tüm yurtta olduğu gibi Dilovalılar’da tüm imkanlarını seferber ederek deprem bölgelerinde ki kardeşlerine yardım edebilmek için imkanları doğrultusunda yardımlarını toplama merkezine getirmeye devam ediyorlar.

EMİR, RAVZA VE ELİF’TEN YÜREKLERİ ISITAN DAVRANIŞ

Çalışmaların yürütüldüğü sırada yardım toplama merkezine gelen Dilovalı Emir Görkem Akagündüz, Sümeyye Ravza Turak ve Elif Sahra Sözen’in örnek davranışı yürekleri ısıttı. Minik yürekler Emir Görkem Akagündüz, Sümeyye Ravza Turak ve Elif Sahra Sözen paralarını biriktirdikleri kumbaralarını deprem yardımı toplama merkezinde ki abilerine vererek yürekleri ısıttılar. Minik Emir, Ravza ve Elif’in bu davranışı deprem toplama merkezinde ki herkesi duygulandırdı.

DİLOVASI’NIN ALTIN YÜREKLİ ÇOCUKLARI

Minik Emir, Ravza ve Elif’in bu davranışından dolayı gurur duyduğunu ve duygulandığını dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Kahramanmaraş ve 10 ilde yaşanan asrın felaketi sonrası hepimiz büyük üzüntü yaşamaktayız. Acılarımızın en kısa sürede sarılması için AFAD ve Dilovası Kızılay Şubesi ile birlikte başlattığımız yardım kampanyamıza 7’den 70’e tüm halkımızın büyük destek vermesi bizleri gururlandırdı. Bu çalışmalarımız esnasında içimizi ısıtan görüntülere de şahitlik ediyoruz. Üç minik yavrumuz kocaman yürekleri ile kampanyamıza kumbaralarını bağışlamaları bizleri ayrıca gururlandırdı. Yüreklerimizi ısıtan Emir, Ravza ve Elif’in bu davranışından dolayı kendilerine ve onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Dilovası’nın altın yürekli çocukları, iyi ki varsınız” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL