“Muhtarlarımız bizlerin de gözü ve kulağıdır”

Gelecek Kocaeli’den Muhtarlar günü kutlaması Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, “Hem milleti hem de devleti temsil gibi önemli bir görevi yerine getiren hizmetlerinden dolayı muhtarlarımıza ve bu özel günü muhtarlarımıza..

“Muhtarlarımız bizlerin de gözü ve kulağıdır”

Gelecek Kocaeli’den Muhtarlar günü kutlaması

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, “Hem milleti hem de devleti temsil gibi önemli bir görevi yerine getiren hizmetlerinden dolayı muhtarlarımıza ve bu özel günü muhtarlarımıza armağan eden son seçilmiş Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır,  19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi: ‘Gelecek Partisi‘nin lideri olan Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, 19 Ekim’in “Muhtarlar Günü” olarak kutlanmasına ilişkin karar aldıklarını belirtmiş, “Hükümetimiz, muhtarlarımızın çok önemli fonksiyonunun ve fedakarca çalışmalarının farkındadır ve buna uygun iyileştirmeleri hızla hayata geçirecektir” ifadesini kullanarak “19 Ekim Muhtarlar Günü olarak bütün Türkiye’de muhtarlarımıza adanacak’ demişti. 19 Ekim’in “Muhtarlar Günü” olarak ilan edilmesine ilişkin Başbakanlık genelgesi, Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlanmıştı. Başbakan Ahmet Davutoğlu imzalı genelgede, Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlanarak yürürlüğe girmişti.

Ahmet Davutoğlu imzalı yayınlanan genelge sonrasında 19 Ekim 2015 yılı itibariyle “Muhtarlar Günü” olarak kutlanmaktadır.

Muhtarlarımız bizlerin de gözü ve kulağıdır

Aday oldukları seçimlerde seçildikleri mahallelerde vatandaşın sorunlarını dinleyip en iyi bilen, taleplerin yerine getirilmesinde ve sorun çözümünde aktif rol üstlenen muhtarlarımız bizlerin de gözü ve kulağıdır.

Muhtarlarımız bağlı bulundukları mahalleler de veya köyler de devletimizin tüm kurumlarını temsil etmektedir. Aynı zaman da halkın devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynamaktadır. Hem milleti hem de devleti temsil gibi önemli bir görevi yerine getiren hizmetlerinden dolayı muhtarlarımıza ve bu özel günü Muhtarlarımıza armağan eden son seçilmiş Başbakan sayın Ahmet Davutoğlu’na şükranlarımızı sunuyoruz”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL