Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi Açıldı | Kocaelide Bugün

Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi Açıldı

Kocaeli’nin en modern kültürel tesisleri arasında ön plana çıkan Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezinin resmi açılışı yapıldı. Çayırova Belediyesi yeni projesi olan Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’ni hayata geçirdi. Temeli 2017 yılı..

Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi Açıldı

Kocaeli’nin en modern kültürel tesisleri arasında ön plana çıkan Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezinin resmi açılışı yapıldı.

Çayırova Belediyesi yeni projesi olan Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’ni hayata geçirdi. Temeli 2017 yılı içerisinde atılan proje 1 yıl gibi bir sürede tamamlanarak resmi açılış öncesinde hizmete sunulmuştu.

Cumhuriyet Mahallesi Tuna Caddesi üzerinde yer alan projenin açılışına Eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,Genel Sekereter İlhan Bayram,Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler,Olimpiyat Oyunlarında Türkiye’ye büyük başarılar getiren Dünya Şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu, Dünya, Avrupa ve Olimpiyat Şampiyonlukları bulunan Milli Halterci Halil Mutlu,AK Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür,protokol ve vatandaşlar katıldı.

Tam Donanımlı Modern Bir Tesis

4K ile formüle edilen vizyon projeler arasında yer alan Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi 1000 kişilik düğün salonu, sinema ve kültür salonu, KOMEK, sergi ve sanat alanları, muhtarlık, beyaz masa, spor merkezleri, anne çocuk kulübü, bilgievi, gençlik merkezi, kütüphane, eğitim alanları, bilgisayar ve teknoloji sınıfları gibi donatılarla zenginleştirilen Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi, modern ve estetik mimarisiyle dikkatleri üzerine çekti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL