NRP Eğitimi Gerçekleştirildi

Yenidoğan bebekler için altın dakikalar olarak ifade edilen “Yenidoğan Canlandırma Programı ” (NRP)  eğitimi, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünce,  KOÜ Tıp fakültesi konferans salonunda sağlık kuruluşlarında görev yapan ve öğrenim gören kursiyerlere yönelik..

NRP Eğitimi Gerçekleştirildi

Yenidoğan bebekler için altın dakikalar olarak ifade edilen “Yenidoğan Canlandırma Programı ” (NRP)  eğitimi, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünce,  KOÜ Tıp fakültesi konferans salonunda sağlık kuruluşlarında görev yapan ve öğrenim gören kursiyerlere yönelik olarak gerçekleştirildi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) eğitimi 22-24 Mayıs ve 4-6 Haziran tarihleri arasında Kocaeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirildi.Düzenlenen sertifika törenine Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi, KOÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademisyenleri ve İdarecileri, eğitmenler ile mezun olan kursiyerler katılım sağladı.

NRP Eğitimini başarı ile tamamlayan, 29 hemşire, 7 öğretim görevlisi ile 57 ebe olmak üzere toplam 93 kişi sertifika almaya hak kazandı.Hemşire Derya Çelik’in kurs sorumlusu olduğu eğitimde Prof. Dr. Ayşe Engin Arısoy, Prof. Dr. Ayla Günlemez, Uz. Dr. Yasemin Şenel, Dr. Merve Arslan, Hemşire Nihal Ceylan Güzel, Hemşire Fatma Çelenkoğlu, Araştırma  Görevlisi Hatice Bektaş ve Ebe Özlem Demirel de eğitimci olarak görev aldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL