Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Nurettin Çelik “Karaosmanoğlu’nun veda toplantısı” | Kocaelide Bugün

Nurettin Çelik “Karaosmanoğlu’nun veda toplantısı”

% 91 YATTI % 9 YUVACIK BARAJI’NDA Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik Haftalık Basın toplantısını gerçekleştirdi. Çelik basın toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na yüklendi. Çelik’in basın..

Nurettin Çelik “Karaosmanoğlu’nun veda toplantısı”

% 91 YATTI % 9 YUVACIK BARAJI’NDA

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik Haftalık Basın toplantısını gerçekleştirdi.

Çelik basın toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na yüklendi.

Çelik’in basın toplantısından:”Malumunuz üzere Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Antikkapı restoranda şehrin ileri gelenlerini toplayarak bir program tertip etti. İbrahim Bey basına açık olarak gerçekleştirdiği toplantıda, bu şehre 15 yılda yaptığı hizmetleri birer birer sıraladı. Doğrusu hepimiz şaşırdık kaldık. Meğer sn. Başkan ne hizmetler yapmış da, haberimiz yokmuş! Mesela halka vaat ettiği projelerin % 91’ini gerçekleştirmiş, önümüzdeki süreçte de % 9’unu gerçekleştirecek ve verdiği sözlerin tamamını tutmuş olacakmış…

“Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.” Sayın Karaosmanoğlu boşuna dev ekranlı, maliyeti yüksek halktan kopuk toplantılarda kendisini tezkiye etmeye çalışmasın. Kendi döneminden hafızalarda kalacak müspet hiçbir şey yok! Bunca yılın neticesinde hizmet yerine hezimetlerini anlatan bir program icra etseydi daha uygun olacaktı.

Kendisine sormak istiyorum. Şehir merkezinin trafiğini çözmek projeleri arasında yok muydu? Önceden İzmit’ten Derince ’ye 30 dakikada giderken, şimdilerde 1 saatte zor gidiyoruz. Kocaeli’nin trafik sorunu artık içinden çıkılmaz bir hal aldı. E 5’in trafik sorunu partimizin il binasından da çok net bir şekilde gözlemlenebiliyor. Biz sn. Başkan’ı ve kendisiyle beraber her yere gitme mecburiyeti olan protokol memurlarını partimize, Saadet çayına davet ediyoruz. Gelsinler ve şehrin trafiğinin nasıl bir çıkmazda olduğunu görsünler. Kendi eserleriyle gurur duysunlar!

VERDİKLERİ KOYUNLARIN OTLAYABİLECEĞİ ALAN KALMADI

Ya kentleşmeye ne demeli? Şehirde nefes alacak yer kalmadı. Köylüye 5 koyun veriyorlar, ama o koyunların otlayabilecekleri alan bırakmıyorlar. Her yeri imara açıyorlar. Bunların imar planları halkı nefes alamayacakları cadde ve sokaklara mahkum etti. Medeniyet vizyonu olmayan bu kentleşmeden sn. Başkan’ın da oldukça rahatsızlık duyduğunun farkındayız. Öyle olmasa her cumartesi kendini dağa, bayıra atar mı? Şehirde nefes alacak yer bulamayan İbrahim Bey’i baraj kenarlarında, doğa koşularında sık sık görür olduk.

EN MÜSRİF BELEDİYE BAŞKANI

Karşı karşıya kaldığımız şehir tablosu bize her şeyi söylemektedir. İbrahim Bey’in kalkıp şu projeyi gerçekleştirdik, şu vizyonu geliştirdik demesi beyhudedir. Karaosmanoğlu yatırım gündemli toplantısında, bunca yıl nasıl yattığını anlatmıştır. Kendisi sadece şehrin başına ördüğü çoraplarla anılmayacak; aynı zamanda Cumhuriyet tarihinin en müsrif Belediye Başkanlarından biri olarak hafızalarda yerini alacaktır. Nitekim Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin sadece reklam masrafları milyonları bulmakla kalmıyor;  konserlere, gereksiz etkinliklere, halktan kopuk burjuvazit toplantılara da çok büyük meblağlar ödeniyor. Sn. Karaosmanoğlu Yuvacık Belediye Başkanı iken israfın haram olduğundan bahsedip, halkın parasının çarçur edilmemesi gerektiğini çok güzel ifade ediyordu. Şimdi bu anlayıştan o kadar uzaklaştılar ki; Kocaeli Büyükşehir Belediyesini, Türkiye’nin en borçlu belediyesi yaptılar. E israf dün de haramdı, bugün de haram. Bu arkadaşlarımız ille bir şeyleri güncelleyeceklerse, bu israf söylemlerini güncellesinler.

KARAOSMANOĞLU ADAYLIĞINI İLAN ETTİ!

Ben Büyükşehir Belediye Başkanına buradan seslenmek istiyorum: 15 yıldır bu şehre ne kattınız? Somut olarak yapacağım dediğiniz hiçbir şeyi bitiremediniz.  Sn. Başkan’ın 1 tünel ve 3 üstgeçitten başka söyleyebilecek bir şeyi var mı? Bu şehri marka yapacak bir proje gösterebilir mi? Sizin yatırım dediğiniz şey de nedir? Seka’yı müze yapmak mıdır yatırım? Üstgeçitleri göstererek hava atmayın. 10 yıldır kitap fuarı yaptığınız yeri bile tamir ettirmekten acizsiniz. Siz 15 yıldır yeni bir İzaydaş mı açtınız? Yeni bir İntertex mi yaptınız? İflas eden tüccarın havai fişek gösterisi yapması gibi on binlerce lira harcayarak, toplantılar yapıyorsunuz. Başarısızlığınızı kurdurduğunuz dev ekranlarda ispat ediyor ve diyorsunuz ki: “Ben hizmetlerimi anlatmak için değil; dördüncü dönem adaylığımı ilan etmek için buradayım.” Evet! Yanlış duymadınız. Bu toplantı ile birlikte Sayın Karaosmanoğlu dördüncü döneme aday olduğunu ilan etmiştir. Yatırım diye bahsettiği şeyler işin bahanesidir.

Sayın Başkan bu toplantıda kime, ne anlatmıştır? Hizmet diye öve öve bitiremediği projelerinin hiçbirinde halkı ilgilendiren bir şey yoktur. Bu projelerin kahvehanedeki Ahmet Amca’ya, mahalledeki Ayşe Teyze’ye bir faydası oldu mu? Hayır! Ahmet Amca’nın alım gücü azaldığı için maaşı yetmemekte; Ayşe Teyze’nin oğlu işsiz işsiz dolaşmaktadır. Eğer bu insanların derdine çare olabildilerse konuşsunlar! Aksi halde şatafatlı toplantılarla başarısızlıklarını gizlemeye çalışmasınlar.

% 91 YATTI % 9 YUVACIK BARAJI’NDA

Biz bu toplantıda konuşulanları dikkate alarak “Dağ fare doğurdu.” desek fareye haksızlık etmiş oluruz. Sn. Karaosmanoğlu 15 yılın % 91’ini yatarak, %9’unu da Yuvacık Barajı’nın kenarında kahvaltı yaparak, yürüyerek geçirmiştir. Biz Saadet Partisi olarak yapılan bu toplantıyı “Karaosmanoğlu’nun veda toplantısı” olarak değerlendiriyoruz.

Kıymetli Basın Mensupları

Dün, bu topraklarda yetişmiş büyük bir halk ozanı olan Aşık Veysel Şatıroğlu’nun ölüm yıldönümü idi. Bu vesileyle kendisine Allah’tan rahmet diliyor ve basın açıklamamı ona ait olan bir dörtlükle bitirmek istiyorum.

 

Aldanma cahilin kuru lafına

Kültürsüz insanın külü yalandır.

Hükmetse dünyanın her tarafına

Arzusu hedefi yolu yalandır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL