Güncel Manşetler Politika

Nurettin Çelik Mazbatasını Aldı

Saadet Partisi Kocaeli’nin Pazar günü Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdiği 6.Olağan Kongresi’nde İl başkanı olarak seçilen Nurettin Çelik, mazbatasını aldı. TRAMVAYLA GİTTİ Nurettin Çelik mazbatasını almaya gitmek için tramvay..

Nurettin Çelik Mazbatasını Aldı

Saadet Partisi Kocaeli’nin Pazar günü Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdiği 6.Olağan Kongresi’nde İl başkanı olarak seçilen Nurettin Çelik, mazbatasını aldı.

TRAMVAYLA GİTTİ

Nurettin Çelik mazbatasını almaya gitmek için tramvay ulaşımını tercih etti. 13.41 de tramvaya binen Çelik, Kocaeli Adliyesi’ne doğru hareket etti. Saadet Partisi’nin 22 Ekim’de Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen tek adaylı 6. Olağan Kongresi’nde seçilen başkan olarak seçilen Nurettin Çelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bugün Kocaeli Adliye’sine gelerek mazbatasını aldı. Çelik’e mazbatasını İzmit 1’inci İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hüseyin Öksüz verdi.

BAŞLANGIÇ OLACAK

Mazbatasını aldıktan sonra adliye önünde basın mensuplarına verilen toplu hatıra fotoğrafı sonrasında açıklamalarda bulunan SP İl  Başkanı Nurettin Çelik, “13.41 ile başladığımız yolculuğumuz devam ediyor. Saadet Partisi 6. olağan kongresinde görev yapacağı belirlenen arkadaşlarımızla birlikte mazbatamızı aldık. Bu önümüzdeki süreçte 12 ilçeye ve Büyükşehir Belediye başkanlığı mazbatasının başlangıcı olacak. O noktadaki sorumluluklarımızı yerine getirerek Kocaeli’ye hizmet etmenin sevinç ve gururunu bütün teşkilat mensuplarımızla birlikte yaşamış olacağız. Çalışma yapacağımız önemli konular var” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL