Oyun Kuranların Hesapları Bozuldu

Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve yönetimi ile meclis üyelerini ağırlayan Başkan Baran, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler sonrası ekonominin daha da güçlü bir yapıyla yoluna devam edeceğini belirtti…

Oyun Kuranların Hesapları Bozuldu

Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve yönetimi ile meclis üyelerini ağırlayan Başkan Baran, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler sonrası ekonominin daha da güçlü bir yapıyla yoluna devam edeceğini belirtti.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, yönetim kurulu ve meclis üyelerini makamında ağırladı. Misafirlerini kapıda karşılayan Başkan İsmail Baran, yeni görevlerinde başarılar diledi. Körfez’de ortak çalışmayı önemsediklerini belirten ve Başkan İsmail Baran’a samimi karşılamasından dolayı teşekkür eden Recep Öztürk, güzel bir süreç süreci geçirdiklerini ve çalışmaya başladıklarını belirtti.

Yapacak Çok İşimiz Var

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da Recep Öztürk ve yönetimini tekrar tebrik ederek, “Huzur içerisinde güzel bir kongre süreci yaşadınız. Bunun için sizleri tebrik ediyorum. Körfez hepimizin. Büyük bir aileyiz. İlçemizin geleceğini çok daha iyi inşa etme adına beraber istişare anlayışıyla kararını vereceğiz. 2023-2053 hedefleri ışığında yapacak çok işimiz var. Ve bunları el birliği, gönül birliği içerisinde birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Oyunları Bozuldu

Erken seçim değerlendirmesi sorulan Başkan Baran, seçimin 24 Haziran tarihinde yapılacak olmasıyla Türkiye üzerine oyun kuranların oyunlarının bozulduğunu vurguladı. Başkan Baran, “Ekonomik baskılar ile gündemin değiştirilmesi, Suriye’de ve ülkemizde terörle mücadelede alınan başarıları hazmedilmemesi neticesinde 24 Haziran erken seçim kararı alındı. Bu karar ile kurulan oyunlar bozuldu, hesap yapanların hesapları bozuldu.

Dönüm Noktası Olacak

İş dünyası da bu karara olumlu baktı. Çünkü Türkiye’nin istikrarı sağlayacak, belirsizliğin ortadan kalktığı, öngörülebilirliğin olduğu bir dönemi 2019 yılına kalmadan bir an önce yakalayacağız. İnanıyorum ki; 2023 hedeflerimizin gerçekleştirilmesi ve güçlü Türkiye’ye giden yolda bütün engellerin bertaraf edilebilmesi adına seçimler büyük bir dönüm noktası olacaktır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL