Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
KOÜ Rektörü Hülagü, “34. Ulusal Gastroenteroloji Kongresi”nde | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Sağlık

Rektör Hülagü, Canlı Vaka Uygulamasına Katıldı

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Türk Gastroentereoloji Derneği tarafından Antalya’da düzenlenen “34. Ulusal Gastroenteroloji Kongresi”ne katıldı.  1-6 Aralık tarihleri arasında düzenlenen kongrede kurslar, konferanslar, sempozyumlar, paneller yanı sıra..

Rektör Hülagü, Canlı Vaka Uygulamasına Katıldı

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Türk Gastroentereoloji Derneği tarafından Antalya’da düzenlenen “34. Ulusal Gastroenteroloji Kongresi”ne katıldı.

 1-6 Aralık tarihleri arasında düzenlenen kongrede kurslar, konferanslar, sempozyumlar, paneller yanı sıra canlı yayında vaka uygulamaları yapıldı.

 Kongre kapsamında Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü, 4 Aralık’ta iki ayrı canlı vaka uygulamalarına katıldı. Oturum başkanlığını Murat Saruç, Mehmet İbiş’in yaptığı ilk canlı vaka uygulamasında  Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye İspanya’dan Rafael Romero Castro ülkemizden ise Erkan Parlak, Emrah Alper ve Fatih Aslan eşlik etti.

Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün katılım gösterdiği bir diğer canlı vaka uygulaması ise Kubilay Çınar ve Selçuk Dişibeyaz’ın oturum başkanlığında gerçekleştirildi. Canlı vaka uygulamasında Rektör, Amerika’dan Reem Sharaiha, İspanya’dan Rafael Romero Castro, ülkemizden ise Orhan Tarçın ve Ayhan Hilmi Çekin ile birlikte yer aldı.

 Rektör Prof. Dr. Hülagü, canlı vaka uygulamalarının çok başarılı bir şekilde geçtiğinin belirterek yurt içi ve yurt dışından uygulamalara katılım gösteren hocalara ve kongrenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL