Genel Politika

Saadet Gebze Kongreye Hazır!

Hafta sonu Pazar günü İzmit’te gerçekleştirilecek olan Saadet Partisi Kocaeli İl Kongresine tüm Gebzelileri beklediklerini ifade eden Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, şölen havasında gerçekleşecek il kongresine gelmek isteyen halkı..

Saadet Gebze Kongreye Hazır!

Hafta sonu Pazar günü İzmit’te gerçekleştirilecek olan Saadet Partisi Kocaeli İl Kongresine tüm Gebzelileri beklediklerini ifade eden Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, şölen havasında gerçekleşecek il kongresine gelmek isteyen halkı ücretsiz götüreceklerini söyledi.

‘’SÖZÜMÜZ VAR’’

İlçe divan toplantısında,‘’Halkımız eskiden olduğu gibi yine yeniden kendi görüşü olan Milli Görüş’ü şahlandıracağını ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, başta Kocaeli olmak üzere ‘’Türkiye’nin Saadet’in basiret ve ferasetine ihtiyacı vardır. Kocaeli’mizde yeni bir hamle yeni bir şahlanış dönemine giriyoruz. Milli Görüş’ün, vizyonuyla, heyecanıyla Kocaeli’mizi özlenen ve beklenen Saadet Partisi iktidarına bir an evvel kavuşturmak için ‘’SÖZÜMÜZ VAR.’’22 Ekim Pazar günü saat:13:41’de İzmit Atatürk kapalı spor salonuna tüm halkımızı bekliyoruz’’dedi.

“ÜCRETSİZ ARAÇ KALDIRIYORUZ”

Genel Başkan Temek Karamollaoğlu’nun il kongresine katılacak olmasının Kocaeli’nin ne kadar önemli ve özel olduğunu bir kez daha ortaya koyduğunu ifade eden Başkan Korkmaz, “Bunun için biz de teşkilat mensupları olarak bu bilinçle hareket ederek halkımızın  bu büyük şölende tarihe tanıklık etmesini sağlamak amacıyla büyükşehir’in yaptığı zamlardan sonra ulaşım noktasında yardımcı ve destek olmak amacıyla ücretsiz kongreye gidiş geliş sağlayacağız. Araçların kalkış yerleri ve detaylı bilgi almak için milli görüşçü kardeşlerimizi ve halkımızı teşkilatımıza uğramaya davet ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL