Güncel Manşetler

Saadetli Kadınlar Kocaeli’de Toplandı

Saadet Partisi Kocaeli’de Kadın Kolları İl Başkanı Reyhan Şengün, İl Yönetimi ve İlçe Başkanları 30 Temmuz 2017 Pazar günü saat 17:00da İstanbul Yenikapı meydanında yapılacak olan Büyük Kudüs Mitingi için..

Saadetli Kadınlar Kocaeli’de Toplandı

Saadet Partisi Kocaeli’de Kadın Kolları İl Başkanı Reyhan Şengün, İl Yönetimi ve İlçe Başkanları 30 Temmuz 2017 Pazar günü saat 17:00da İstanbul Yenikapı meydanında yapılacak olan Büyük Kudüs Mitingi için bir araya geldi. 12 ilçe başkanının hazır bulunduğu toplantıya İl Başkanı Nurettin Çelik’de katıldı.

 “İsrail Güçten Anlar”

Toplantıda konuşan Çelik, “yaşananlar çok üzücü. Ümmetimiz uyuyor diye Filistinli kardeşlerimize zulüm eden İsrail 30 temmuzda bu ümmetin uyumadığını görecek. Maalesef bugün İsrail ülkemiz ve islam dünyasının pasif ve sadece kınayan durumundan güç alarak zulümlerini sürdürüyor. İsrail kınamadan, ricadan anlamaz.. İsrail güçten anlar.. Bu mitinge katılım konusunda kadın kollarımız bütün gücünü kullanmalıdır. Ümmet için ses verme görevi bize düşmüştür. Kocaeli’de yaşayan kudüs sevdalısı tüm kardeşlerimize ulaşıp bu mitingi haber vermeliyiz. Katılmak isteyenler izmit merkez için saat 14:00da Perşembe pazarı alanından, diğer ilçelerde de ilçe merkezlerinden otobüsler kalkacaktır. İlk kıblemize sahip çıkma adına Yenikapı’da Mescidi Aksa sevdalıları olarak buluşacağız” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL