Şampiyonlar Darıca’da Buluştu

Darıca Belediyesi düzenlediği panelde eski ve yeni dünya şampiyonlarını bir araya getirirken söyleşinin moderatörlüğünü anlattığı unutulmaz maçlar ile Türkiye’nin tanınan ve sevilen ünlü spikerleri arasında yer alan Emre Tilev yaptı…

Şampiyonlar Darıca’da Buluştu

Darıca Belediyesi düzenlediği panelde eski ve yeni dünya şampiyonlarını bir araya getirirken söyleşinin moderatörlüğünü anlattığı unutulmaz maçlar ile Türkiye’nin tanınan ve sevilen ünlü spikerleri arasında yer alan Emre Tilev yaptı.

Düzenlediği uluslararası organizasyonlarla adından başarıyla söz ettiren Darıca, elde ettikleri şampiyonluklarla sadece bölgemizin değil, ülkemizin göğsünü kabartan yıldızları Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde ağırladı. Kariyerinde 3 Dünya, 4 Avrupa, 1 Akdeniz Oyunları, 3 Balkan Şampiyonluğu bulunan Milli Karateci Haldun Alagaş ile Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Karatecisi Eray Şamdan Darıcalılar’ın huzuruna çıkarken, seyrine doyum olmayan söyleşinin moderatörlüğü ise Emre Tilev yaptı.

Gençlerle söyleşi adı altında gerçekleşen programa; Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli İl Spor Müdürü Muzaffer Cintimar, Darıca ilçe Spor
Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Bekir Güven, antrenörler,öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Spor kulüplerinde ve milli takımda antrenör olarak görev yapan eski milli sporcu Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın da katıldığı söyleşide, şampiyon konuklar Alagaş ve Şamdan unutulmaz anılarını Darıcalı vatandaşlar ve öğrenciler ile paylaştı. CNN Türk spikeri Emre Tilev’in akıcı ve ilgi çekici sorularıyla eğlenceli vakit geçiren Darıcalılar, unutulmaz bir söyleşiye tanıklık ettiler.

BAŞKAN KARABACAK’TAN GENÇLERE TAVSİYELER

Programda Başkan Karabacak spora başlangıç yıllarını anlatırken, günümüzde gençlerin imkan noktasında çok şanslı olduğuna vurgu yaptı. Başkan Karabacak 15 yıllık görev süreleri boyunca spora ve sporcuya destek olduklarının altını çizerken, “Darıca Belediyesi olarak birbirinden önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptık. Darıca’dan şampiyon sporcular çıkarması bizler için büyük bir gurur.” Diyerek  gençlere bol bol nasihatlerde bulundu.

ALAGAŞ: EĞİTİM VE SPORU BİRLİKTE YAPIN
Milli Karateci Haldun Alagaş, genç sporculara ve öğrencilere eğitim ve sporu bir arada yapmaları tavsiyesinde bulunurken, ‘’Dünyaya yeniden gelsem, yeniden sporcu olurum’’ diyerek sporun önemine dikkat çekti. Alagaş, Darıca’nın sporun tüm branşlardaki üstün başarısına dikkat çekerek Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı tebrik etti.

ŞAMDAN: BAŞKANIMIZ HER DAİM DESTEK OLDU
Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün altın çocuğu Eray Şamdan da çok küçük yaşlardan itibaren sporun içinde olduğunu ve ay yıldızlı bayrak altında başarılı olmanın tarifsiz bir mutluluk olduğunu söyledi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın sporun içinden biri olmasının kendisine büyük fayda sağladığına dikkat çeken Şamdan, katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Karabacak’ateşekkür etti.

Söyleşinin ardından Milli Karateciler Haldun Alagaş ile Eray Şamdan küçük bir karate gösterisi yaparken, Başkan Karabacak konuklara teşekkür ederek, gönül birliği kapısı maketi hediye etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL