Eğitim Genel Güncel Manşetler Yaşam

Şehit Ağçay’ın adı okuduğu okula verildi.

HAKKARİ ŞEHİDİMİZİN ADI OKUDUĞU OKULDA YAŞATILACAK. Hakkari Çukurca Zer Tepe Üs Bölgesine bölücü terör örgütü tarafından yapılan roketli saldırıda Şehit olan İlker Ağçay’ın adı okuduğu okul olan Gazi İlköğretim Okuluna..

Şehit Ağçay’ın adı okuduğu okula verildi.

HAKKARİ ŞEHİDİMİZİN ADI OKUDUĞU OKULDA YAŞATILACAK.

Hakkari Çukurca Zer Tepe Üs Bölgesine bölücü terör örgütü tarafından yapılan roketli saldırıda Şehit olan İlker Ağçay’ın adı okuduğu okul olan Gazi İlköğretim Okuluna verildi.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in katıldığı tören Kocaeli Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Bekir Yümnü, Gebze Garnizon Komutanı Ramazan Uydaş, İlçe Jandarma Komutanı Haluk Türkoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Şehidimizin Ailesi, okul müdürü, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımları ile gerçekleştirildi.
Törende konuşan Kaymakam Mustafa Güler: “Vatani görevini yapmakta iken bölücü terör örgütünün hain saldırısında Şehit olan İlker Ağçay’ın adının okuduğu okulda yaşatılması için gerçekleştirdiğimiz törene hoş geldiniz. Bakara Suresinde “Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz. Onlar diridirler ancak sizler bilemezsiniz.” diyor. Şehitler vatanımız için canlarını feda eden kahramanlarımızdır. Bu vatan uğruna seve seve canlarını veren tüm Şehitlerimizi minnetle şükranla yad ediyor, hepsine Allah’tan rahmet diliyorum.” Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL