Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Şehit Ailelerine İftar | Kocaelide Bugün

Şehit Ailelerine İftar

Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanlığının ev sahipliğinde Şehit Aileleri, Gaziler  ve Gazi Aileleri onuruna  iftar yemeği  gerçekleştirildi. İzmit Orduevinde düzenlenen iftar programına Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy’un..

Şehit Ailelerine İftar
Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanlığının ev sahipliğinde Şehit Aileleri, Gaziler  ve Gazi Aileleri onuruna  iftar yemeği  gerçekleştirildi.
İzmit Orduevinde düzenlenen iftar programına Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy’un yanı sıra, Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız ve eşi Nurhan Yıldız, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan ve eşi, şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri katıldı.
Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız’ın konuşmalarının ardından program Topçular Ulu  Camii İmam Hatibi Hikmet Akça’nın okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti.
Yenilen iftar yemeğinin ardından Vali Hüseyin Aksoy ve eşi , protokol üyeleri şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri ile yakından ilgilenerek, onlarla sohbet etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL