Şengün :Kimse bizi aldığımız oy oranıyla tartmaya kalkmasın

Saadet Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları Seçim değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda konuşan Saadet Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı ve Milletvekili adayı Reyhan Şengün “evim, işim, aşım, eşim demeden; kucağında..

Şengün :Kimse bizi aldığımız oy oranıyla tartmaya kalkmasın

Saadet Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları Seçim değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı ve Milletvekili adayı Reyhan Şengün “evim, işim, aşım, eşim demeden; kucağında çocuğu, omuzunda davasıyla, cebindeki son parayı davasına yol ücreti yaparak, hürmette en arkada duran, hizmette en önde koşan siz kıymetli kardeşlerim, arkadaşlarım, Cenabı Allah sizlerden razı olsun, iki cihanda aziz etsin…”dedi.

Şengün seçim değerlendirmesinde “24 Haziran seçimleri, gerek hedef kitle, muhatap kitle, gerekse tanıtım mecraları açısından tüm detaylarıyla, hassasiyetle yaklaştığımız bir seçim olmuştur. Yapılan ittifakla gündem olduğu gibi, sosyal medya çalışmalarıyla da farkındalık yaşatan bir seçim kampanyasını hep birlikte yürüttük. Saadet Partisi olarak, adalet ve hakkaniyet ekseninde ilkeli bir siyasetin nasıl yapılacağını ortaya koymanın huzuru içerisindeyiz.

Saadet Partisi teşkilatları ve adayları olarak bu seçimde manen ve maddeten çok büyük bir azim ve gayret ortaya konmuştur. Her türlü imkânsızlığa ve engellemeye rağmen üstün bir çalışma sergilenmiştir. Her türlü gerçekdışı, iftira ve propagandaya maruz bırakılmıştır. Bütün bunlara rağmen asalet ve vakurla, Canla başla çalıştık, her seçim bölgesinde en büyük gayret ve fedakârlığı hep birlikte ortaya koyduk.

Bu seçimlerde alınan sonuç rakamlarla ölçülemeyecek kadar kıymetlidir. Bu seçimde tarihi bir duruş sergiledik. Adaletsizliğe karşı adaleti, kibir kulelerine karşı tevazuyu savunduk. Öfke ve nefret söylemlerine karşı, şefkat ve tebessümü ortaya koyduk. Âlimlerin sustuğu, aydınların sindiği bir ortamda baskıya, tahakküme karşı bir duruş sergiledik. Hiş kimsenin şüphesi olmasın, bugün bizi eleştirenler, bizi suçlayanlar, bize yönelik her türlü karalamayı meşru sayanlar, yarın çocuklarına bu duruşun destanını anlatacaklar.

Saadet Partisi bu seçimlerdeki duruşuyla toplumun makul çoğunluğunun takdirini kazanmıştır. Yürüttüğü ilkeler siyaseti ile toplumda yaşanması muhtemel derin kırılma ve kutuplaşmaları engellemiştir. Bundan sonra da aynı duyarlılık ve hassasiyet ile inandığı doğruları korkusuzca söylemeye devam edecektir. Kınayanların kınamasına aldırmadan hayra motor, şerre fren olma çabasını kararlı bir şekilde sürdürecektir. Popülist siyasete uymuyor diye hakikati söylemekten asla geri durmayacaktır.

Türkiye’de barışın, huzurun, bütünlüğün, kardeşliğin teminatı Saadet Partisidir. Bu da kucaklaşmayla gerçekleşecektir. Bu seçimde Saadet Partisi olmasaydı, karşılaştığımız manzara bambaşka olurdu. Ümitsizlik ve karamsarlık her yerde kaçınılmaz bir şekilde görülürdü. Bizim hedeflerimiz, ideallerimiz cihanşümuldür. Bugünden yarına değişmez değişmesi de mümkün değildir. Kimse bizi aldığımız oy oranıyla tartmaya kalkmasın. Oyların adedi başkadır, ağırlığı başkadır. Biz bunu ortaya koyduk.”dedi.

İl Başkanı Reyhan Şengün “Saadet partisi, yürekleri dağlar kadar büyük, azimleri kayalar kadar sağlam bir teşkilata sahiptir. Her zaman söylediğimiz gibi çalmadığımız kapı, tutmadığımız el, dokunmadığımız yürek kalmayacak. Bu güne kadar bütün söylediklerimiz ,bugün de geçerliliğini korumaktadır.

Zaman büyük olaylara gebedir. Yeniden büyük işler yapmak için fırsatlar doğacaktır. İnsanlık bizim davetimizi beklemektedir. Yaşanan acıları dindirecek, barış ve kurtuluş çağrımızı beklemektedir.”

“Zulüm ebedî olmaz. Kötülük mutlaka hüsrana uğrayacaktır.”

Hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyor, toplantımızın yeryüzünün mazlumlarına umut olmasını niyaz ediyorum…”direk konuşmasını tamamladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL