Gebze Genel Güncel İzmit Manşetler Spor

Şensoy,“Geleceğin Spor Adamları Kocaeli’de Yetişecek”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Özel Yetenek Hazırlık Kursu Gebze Şehit Er Mücahit Okur İmam hatip lisesi spor salonunda çalışmalarını sürdürüyor. Kursa kayıtlı sporcular hedefleri doğrultusunda Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokullarına,(beden..

Şensoy,“Geleceğin Spor Adamları Kocaeli’de Yetişecek”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Özel Yetenek Hazırlık Kursu Gebze Şehit Er Mücahit Okur İmam hatip lisesi spor salonunda çalışmalarını sürdürüyor.

Kursa kayıtlı sporcular hedefleri doğrultusunda Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokullarına,(beden eğitimi ve spor öğretmenliği, Antrenörlük, spor Yöneticiliği Bölümleri) Polis Meslek Yüksekokulları, Kara, hava ve deniz harp okullarına yetenekleri doğrultusunda yıl boyunca sıkı bir çalışma ile hazırlanıyorlar. Gençlerin hayallerine ulaşması için ücretsiz sunulan bu hizmet yoğun talep alıyor.

Kurs Eğitmeni Emrah Şensoy, öğrencilerin Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin bu hizmetinden mutlu olduklarını ifade ederek geleceğin spor adamlarının da Spor Kenti olan Kocaeli’den yetişeceğini ifade etti.

 

Haber: Burak SARAN

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL