Sinema Günlerinde İlk Hafta 5 Bin Kişiye Ulaşıldı

Çayırova Belediyesi tarafından kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen seminer, konferans, tiyatro ve söyleşilerin yanı sıra Şubat ayı itibariyle ücretsiz sinema günleri başladı. Yetişkin ve çocuk sinemaları ilk gününden itibaren Çayırova..

Sinema Günlerinde İlk Hafta 5 Bin Kişiye Ulaşıldı

Çayırova Belediyesi tarafından kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen seminer, konferans, tiyatro ve söyleşilerin yanı sıra Şubat ayı itibariyle ücretsiz sinema günleri başladı.

Yetişkin ve çocuk sinemaları ilk gününden itibaren Çayırova halkından büyük ilgi gördü. Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezlerinde bulunan modern sinema salonlarında çocuk sineması “Küçük Ayak” ve yetişkin sineması “Ailecek Şaşkınız” ilk haftada 5 bin seyirciyle buluştu. Özellikle hafta sonları Çayırova halkının akın ettiği Kültür Merkezlerinde sinema salonları kapasitesinin üstünde hizmet verdi.

İlçede Kültür Sanat Yaşamı Canlı Tutuluyor

Halka açık sinema günlerinin yanı sıra Anne-Çocuk Kulüpleri ve Bilgievlerindeki kursiyer ve velilerine de ücretsiz seanslar düzenleyen Çayırova Belediyesi, bir hafta içerisinde 6 bin öğrenci ve veliyi konuk edecek. Vizyonda büyük hasılat yapmış olan bir çok sinema filminin olduğu şubat ayı programında çocuklara ve yetişkinlere özel tiyatro gösterimleri de hazırlayan belediye, bu etkinliklerle ilçedeki kültür sanat yaşamını canlı tutuyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL