Soyluçiçek ‘Birlikte Başaracağız’

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova ilçe başkan adayı Cihan Soyluçiçek, yaklaşan ilçe kongresi ile ilgili  basın açıklaması yaptı.   “Sevgili Cumhuriyet Halk Partisi mensupları; Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan Çayırova ilçe..

Soyluçiçek ‘Birlikte Başaracağız’

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova ilçe başkan adayı Cihan Soyluçiçek, yaklaşan ilçe kongresi ile ilgili  basın açıklaması yaptı.

 

“Sevgili Cumhuriyet Halk Partisi mensupları; Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan Çayırova ilçe kongremize az bir zaman  kaldı.Çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Bizler Cumhuriyet Halk Partisine yıllarca gönül vererek hizmet etmiş parti mensuplarıyla kongre süreci ve adaylığımız hakkında bilgi almaktayız.

Bizler Çayırova’da daha tabanımız ve delegelerimizle sürekli iç içe iletişim kurup görüşmelerimize hız kesmeden devam etmekteyiz.
Kimsenin ötekileştirilmediği, herkesin kucaklandığı bir anlayışla öncelikli amacımız partimizde bizim ilçe başkanlığımızda yönetimimizi toplamaktır. Sonraki amacımız sırasıyla önce partimizde birlikteliği sağlamak sonrasında da ilçemizdeki kutuplaştırıcı siyaseti bitirip birlikte Çayırova halkına “nasıl daha refah ve müreffeh hayat sağlarız?” bunun çalışmasını yapacağız.
Bu duygu düşüncelerle ilçe başkan adayı olduğum 15.12.2019 Pazar günü 13:00 da ki CHP Çayırova ilçe kongresine tüm halkımızı davet ediyoruz.
Saygılarımla.”

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL