Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Şükür, 11 km’lik parkuru başarıyla tamamladı | Kocaelide Bugün

Şükür, 11 km’lik parkuru başarıyla tamamladı

Tarihçi Rıdvan Şükür, Büyükada gece koşusuna katıldı  Büyükada çevresinin tamamını koşan Şükür, 11 km’lik parkuru başarıyla tamamladı. Hiç antrenman yapmadan koşuya gelen şükür, sporcu dostlarıyla arkadaşlarıyla tekrar birlikte olmak için..

Şükür, 11 km’lik parkuru başarıyla tamamladı

Tarihçi Rıdvan Şükür, Büyükada gece koşusuna katıldı 

Büyükada çevresinin tamamını koşan Şükür, 11 km’lik parkuru başarıyla tamamladı. Hiç antrenman yapmadan koşuya gelen şükür, sporcu dostlarıyla arkadaşlarıyla tekrar birlikte olmak için burada olduğunu ifade etti.

Büyükada da Koşuya katılan eski dostlarıyla tekrar bir arada olduğu için mutlu olduğunu söyleyen Şükür, sporun her türlüsünü yapmanın güzel olduğunu söyledi. Tarihçi Rıdvan Şükür, yaklaşık iki yıldan günümüze atletizm etkinliklerine ara vermişti. Daha önce birçok ultra maratona katılıp başarıyla tamamlayan Şükür, birçok dağ zirvesine de tırmanış gerçekleştirmişti.

Geçtiğimiz yıl yapılması planlanan fakat pandemi önlemleri kapsamında yapılmayan koşu Cumartesi gecesi Büyükada da yapıldı.

rpt

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL