Genel Güncel Manşetler Politika Yaşam

“Türkiye, millî kalkınma hamlesinden asla vazgeçmeyecektir”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın ardından Kızılcahamam’da yapımı tamamlanan tesislerin resmî açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende bir konuşma gerçekleştirdi. “EGEMENLİK HAKLARIMIZI PAZARLIK KONUSU..

“Türkiye, millî kalkınma hamlesinden asla vazgeçmeyecektir”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın ardından Kızılcahamam’da yapımı tamamlanan tesislerin resmî açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende bir konuşma gerçekleştirdi.

“EGEMENLİK HAKLARIMIZI PAZARLIK KONUSU YAPMAYACAĞIZ”

Türkiye’yi terör ve ekonomik sabotajlarla kuşatma girişimlerine boyun eğmeyeceklerinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye, güney sınırı boyunca bir terör koridorunun oluşmasına rıza göstermeyecektir. Türkiye, Ege ve Akdeniz’de haklarından asla geri adım atmayacaktır. Türkiye, ne siyasi, ne ekonomik alanda egemenlik haklarını pazarlık konusu yapmayacaktır” ifadesini kullandı.

“HİÇBİR TEHDİT VE ŞANTAJIN 2023 HEDEFLERİMİZLE ARAMIZA GİRMESİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

Türkiye’nin, FETÖ, DEAŞ ve PKK gibi katil sürüleriyle mücadelesini sekteye uğratmayacaklarını da vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye, millî projelerinden, millî kalkınma hamlesinden asla vaz geçmeyecektir. Hiçbir tehdit ve şantajın 2023 hedeflerimizle konyaalti escort aramıza girmesine müsaade etmeyeceğiz. Aynı şekilde milletimizin refahı, kardeşlerimizin huzuru, devletimizin bekası için çalışmayı, üretmeyi, taş üstüne taş koymayı sürdüreceğiz” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL