Genel Güncel Manşetler

Vali Aksoy, Şehit Polat Özbek’in ailesini ziyaret etti.

Vali Hüseyin Aksoy,  Diyarbakır’ın Hani ilçesinde görev yaparken 2016 yılında şehadet mertebesine eren Şehidimiz Uzman Çavuş Polat Özbek’in ailesini ziyaret etti. Ziyarette,Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Aile ve..

Vali Aksoy, Şehit Polat Özbek’in ailesini ziyaret etti.
Vali Hüseyin Aksoy,  Diyarbakır’ın Hani ilçesinde görev yaparken 2016 yılında şehadet mertebesine eren Şehidimiz Uzman Çavuş Polat Özbek’in ailesini ziyaret etti.
Ziyarette,Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Bekir Yümnü ve Gebze Barış Mahallesi Muhtarı Çağlar Kasım  Vali Aksoy’a eşlik etti.
İlçe Müftü vekili Abuzer Üçtaş’ın şehidimiz için yaptığı duanın ardından, Vali Aksoy, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Uzman Çavuş Polat Özbek’i ve tüm  şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti.
Şehidimiz Uzman Çavuş Polat Özbek’in ailesi kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy’a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL