Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Vali Aksoy'dan Öğrencilere Ödül | Kocaelide Bugün

Vali Aksoy’dan Öğrencilere Ödül

Ukrayna Kiev’de düzenlenen “Best Cook Fest” Yarışmasında Dereceye Giren Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine ödülleri verildi. Vali Hüseyin Aksoy, Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Adem Şahinkaya ve Öğretmen..

Vali Aksoy’dan Öğrencilere Ödül
Ukrayna Kiev’de düzenlenen “Best Cook Fest” Yarışmasında Dereceye Giren Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine ödülleri verildi.
Vali Hüseyin Aksoy, Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Adem Şahinkaya ve Öğretmen Fatma Zehra Atasever’e başarı belgelerini vermelerinin ardından, ilimizi temsil edip yarışmada dereceye girerek Carving kategorisinde Gümüş Madalya kazanan Aslıhan Bulut, Makarna kategorisinde Bronz Madalya ve Kümes Hayvanları Tabağında Bronz Madalya kazanan Şule Sert,  Vejetaryen Yemekleri kategorisinde Gümüş Madalya kazanan Sude Cirit ve Makarna kategorisinde Bronz Madalya kazanan Hacer Demir’e hediyelerini vererek tebrik etti.
Vali Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında;“Okullarımızdaki başarıları paylaşmak ve diğer öğrencilerimize, okullarımıza da örnek oluşturması düşüncesiyle bugün bu başarıyı elde eden arkadaşlarımızı ziyaret etmek ve onlara başarı dileklerimizi, tebriklerimizi iletmek üzere buradayız. Bu anlamda başta okul müdürümüz, branş öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz. Mutlaka diğer alanlarda da katkı sunan, birçok başarı yakalayan öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımız var. Bu anlamda onlarında hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Meslek liselerimizi önemsiyoruz. Özellikle kız meslek liseleri daha da önemli. Kız çocuklarımızın okullaşması, okumaları ve kendi ayakları üstünde durabilecekleri ekonomik bağımsızlıklarını  yakalamaları bizler için çok önemli. Okul çağında olup okula devam etmeyen hiçbir öğrencimiz özellikle de kız öğrencimiz kalmamalı. Bu yönde bütün gayretimiz, çalışmalarımız devam ediyor. Okullaşma oranlarımızı %100’e ulaştırmak ve üniversite noktasında özellikle de kız çocuklarımızın bu noktada daha iyi bir noktaya gelebilmesi için de arkadaşlarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu noktada emeği geçen bütün öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz. Onların gayretli çalışmalarıyla önemli mesafeler aldık ve İnşallah bundan sonra da almaya devam edeceğiz.” diyen Vali, konuşmaların ardından Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı Öğrencileri günün anısına yaptıkları el işlemesini Hülya Aksoy’a takdim ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL