Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Vali Aksoy,İshakçılar'da karne dağıtım törenine katıldı. | Kocaelide Bugün
Eğitim Genel Güncel Manşetler

Vali Aksoy,İshakçılar’da karne dağıtım törenine katıldı.

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YARIYIL KARNE DAĞITIM TÖRENİ VALİ AKSOY’UN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ . Derince İshakçılar İlkokul ve Ortaokulu’nda gerçekleşen törene; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, İl..

Vali Aksoy,İshakçılar’da karne dağıtım törenine katıldı.

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YARIYIL KARNE DAĞITIM TÖRENİ VALİ AKSOY’UN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ .

Derince İshakçılar İlkokul ve Ortaokulu’nda gerçekleşen törene; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabulut öğretmenler ile öğrenciler ve veliler katıldı.

Pakmaya Abidin Pak İlköğretim Okulu öğrencilerinin Rize Yöresi halkoyunları  ile  karşılanan Vali Aksoy,  ilk olarak Derince İshakçılar Ortaokulu’nda ortaokulu öğrencileri ile  bir araya geldi.

Sınıfları tek tek dolaşan Vali, Derince İshakçılar Ortaokulu 7/B ve 6/A sınıfı öğrencilerine karnelerini ve karne hediyelerini vererek, tebrik edip başarılarının devamı diledi.Öğrencilerin karne sevinçlerine ortak olan ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali, daha sonra Derince İshakçılar İlkokul ve Ortaokulu içerisinde bulunan Anasınıfını ziyaret ederek, minik öğrencilerin de  karnelerini ve karne hediyelerini verdi.

Vali Aksoy,karne dağıtım töreninin ardından yaptığı açıklamalarda; “ Kocaeli’nde bulunan   1255 okulumuzda,  380449 öğrencimiz  bugün karnelerini alacak. Karne alan öğrencilerimize 15 günlük tatil süresince dinlenmelerini, fırsat buldukça kitap okumalarını tavsiye diyoruz. Özellikle yüksek not bekleyip, alamayan öğrencilerimiz varsa onları daha iyi bir noktaya taşımak için 2’nci dönem daha gayretli bir şekilde çalışmalarını istiyoruz. Öğrenci velilerinden de bir istirhamımız var; eğer çocuklarınızın notları biraz düşük ise onların üzerinde farklı bir baskı kurarak, farklı yöntem uygulamasınlar. Okul yönetimiyle, öğretmenleriyle iletişim içerisinde olarak bunun nedenlerini sorgulayarak, öğrencilerimizin başarısını daha üst noktaya taşıyacak bir arayış içerisinde olsunlar. Zaman zaman öğrencilerimize karşı farklı davranışlar içerisinde olan velilerimizin bu tutum ve davranışlarını olumsuz neticeler verdiğini geçmiş içerisinde bazı noktalarda gördük. Bu bakımdan öğrenci velililerimizin anne ve babalarında sağ duyu içerisinde bu noktaya yaklaşmaları ve öğrencilerin bu durumunu farklı açılardan değerlendirerek, okul yönetimiyle istişare ederek daha iyi bir noktaya taşınması adına gayret göstermeleri önemli. Okul yönetimlerimiz büyük bir gayret içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu anlamda da velilerimizin  bu yönüyle olaylara yaklaşması başarı oranımızı daha üst noktalara taşıyacaktır. Eğitim ve öğretim hizmetlerinde görev alan  bütün arkadaşlarımızı kutluyor, başarılar diliyorum. Önümüzdeki 2’nci dönem içerinde de aynı azim ve kararlılıkla bu çalışmalarımıza devam edeceğiz.”diyen Vali, öğrenci, öğretmen ve velilere iyi ve verimli bir tatil geçirmeleri temennilerinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL