Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temeli atıldı” kilitlendi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temeli atıldı | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temeli atıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentteki spor tesisi bayraklarına bir yenisini eklemek için düğmeye bastı. Karamürsel Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temeli, düzenlenen törenle atıldı. Yarı olimpik yüzme havuzu tamamlandığında Karamürselliler kış aylarında..

Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temeli atıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentteki spor tesisi bayraklarına bir yenisini eklemek için düğmeye bastı. Karamürsel Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temeli, düzenlenen törenle atıldı. Yarı olimpik yüzme havuzu tamamlandığında Karamürselliler kış aylarında da yüzme sporunu yapabilecekleri modern bir tesise kavuşmuş olacak.

 TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDILAR

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için düzenlenen temel atma törenine, Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Ali Yeşildal, Gökmen Mengüç, Doğan Erol, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Karamürsel AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ASKF Başkanı Murat Aydın, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel’in yetiştirdiği Türkiye’nin efsane başpehlivanı Ahmet Taşçı ile Karamürselliler katıldı.

YATIRIMLAR İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Temel atma töreni Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu’nun konuşması ile başladı. Başkan Yıldırım ve Karamürsel Kaymakamı Narinoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye yönelik büyük hizmetleri olduğunu kaydederek, bu yatırımlar için Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

KIŞ AYLARINDA YÜZME KEYFİ

Temel atma töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçeye kazandırılacak olan yarı olimpik yüzme havuzunun yüzme sporuna önemli katkı sunacağını söyledi. Büyükşehir’in çevre yatırımlarıyla Körfez’de yeniden yüzmeye başladıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Biz herkesin spor yapmasını ve en güzel spor dallarından biri olan yüzmeden yararlanmasını istiyoruz. Bu nedenle her ilçemize bir havuz açmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu yapılan tüm eserlerin halka ait olduğunu da kaydederek, “Allaha şükür ki, bu tür hizmetleri yapacak imkânlara kavuştuk. İnşallah gençlerimiz, bizlerin yaptıklarından daha iyilerini yapacaklar” dedi.

İLYAS ŞEKER’DEN BÜYÜKŞEHİR’E ÖVGÜ

Temel atma törenine katılan Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise, “Kocaeli’ne önemli belediyecilik hizmetleri yapıldı. Tüm bunlar için Büyükşehir Belediyemizi kutluyorum. Ben de 11 yıl belediyeciliğin içindeydim. O nedenle belediyecilik hizmetlerinin nerelerden nerelere geldiğini iyi biliyorum” şeklinde konuştu.

 TEMELİ BİRLİKTE ATTILAR

Konuşmaların ardından protokol üyeleri butona birlikte basarak Karamürsel Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı. Kayacık Mahallesi eski SSK Hastanesi’nin bulunduğu alanda inşa edilecek olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Karamürsel Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl projelendirildi. Karamürsel Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun içinde hamam, sauna, fitness salonları ve dinlenme alanları yer alacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL