“Yeni Nüfus Müdürlüğü Konsepti”

Çayırova İlçe Nüfus Müdürlüğü Yeni Konseptiyle Hizmete Açıldı Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen yenilenen konseptiyle vatandaşların hizmetine sunulan Çayırova İlçe Nüfus Müdürlüğünü ziyaret ederek yeni konsept ve yapılan çalışmaları yerinde inceledi…

“Yeni Nüfus Müdürlüğü Konsepti”

Çayırova İlçe Nüfus Müdürlüğü Yeni Konseptiyle Hizmete Açıldı

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen yenilenen konseptiyle vatandaşların hizmetine sunulan Çayırova İlçe Nüfus Müdürlüğünü ziyaret ederek yeni konsept ve yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Kaymakam Gözen ziyaretler esnasında  ‘’Nüfus Müdürlüklerinin iş yükü artışı nedeniyle yenilenme ve iyileştirme çalışmalarının yapılarak hizmet kalitesi ve vatandaş memnuniyetini arttırmak amacıyla yenileme çalışmalarının yapıldığını, bu çalışmalar kapsamında vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak üzere “Yeni Nüfus Müdürlüğü Konsepti” oluşturulduğunu ifade etti.

 

Konsept Nüfus Müdürlüğü uygulaması ile çağdaş, konforlu, kurumsal kimliğin ön planda tutulduğu yeni çalışma alanları tasarlanmıştır. Vatandaşlarımızın doğru ve yönlendirici bilgiye ulaşabilecekleri bir danışma alanı, Çalışma alanının içerisinde konumlandırılan bekleme alanları, Bölmeler ile birbirinden ayrılmış, ergonomik ve estetik başvuru masaları kullanıldığı belirtildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL