Genel

Yeşilova Hasan Doğan Gençlik Merkezi Yenileniyor

İzmit Yeşilova Mahallesi Hasan Doğan Gençlik Merkezi’nin yapımı için mevcutta bulunan eski yapıların yıkımına başlandı Yeşilova Hasan Doğan Gençlik Merkezi yenileniyor Şehre birçok yeni spor tesisi kazandırarak, spora ve sporcuya..

Yeşilova Hasan Doğan Gençlik Merkezi Yenileniyor

İzmit Yeşilova Mahallesi Hasan Doğan Gençlik Merkezi’nin yapımı için mevcutta bulunan eski yapıların yıkımına başlandı

Yeşilova Hasan Doğan Gençlik Merkezi yenileniyor

Şehre birçok yeni spor tesisi kazandırarak, spora ve sporcuya destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bunun yanı sıra mevcuttaki spor tesislerini de yeniliyor. Bu kapsamda İzmit Yeşilova’da bulunan Türkiye Futbol Federasyonu’nun merhum başkanı Hasan Doğan’ın isminin verildiği spor tesisinin yanına gençlik merkezinin yapımına başlandı.

ESKİ YAPILAR YIKILIYOR

Yeşilova’da bulunan spor tesisine ait olan mevcut yapı yıkılarak yerine 3,5 katlı gençlik merkezi yapılacak. Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerinin planladığı Hasan Doğan Gençlik Merkezi’nin zemin katında kulüp odaları, soyunma odaları, tuvalet, teknik hacimler, personel odaları olacak, 1. kat fitness salonu, kafeterya, çok amaçlı salon ve rehberlik odası olarak düşünüldü. 2. katında derslikler, atölye sınıfları, öğretmen odası, idari ofis, dinlenme alanı ve bay bayan mescit, çatı piyesinde ise kütüphane ve ofis bulunacak. Büyükşehir ekipleri şu an saha kenarında bulunan mevcut eski yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. Yıkım çalışmalarından sonra yapının inşasına başlanacak.

390 GÜNDE TAMAMLACAK

Yeşilova’da 3 bin 500 metrekare alan üzerine yapılacak, gençlerin kaliteli vakit geçireceği Hasan Doğan Gençlik Merkezi’nin 390 takvim gününde bitirilmesi planlandı. Gençlik merkezi tamamlandığında modern yapısı, pek çok imkanı ile gençlere ve diğer vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL