Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Zabıtadan pazar denetimi | Kocaelide Bugün
Gebze Genel Güncel Manşetler Yaşam

Zabıtadan pazar denetimi

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde açılan semt pazarlarında denetimlerini arttırarak sürdürüyor. Vatandaşın daha sağlıklı ve güvenilir bir şekilde alış verişlerini gerçekleştirmeleri için kontrollerini sürdüren ekipler hileli satışları..

Zabıtadan pazar denetimi

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde açılan semt pazarlarında denetimlerini arttırarak sürdürüyor.

Vatandaşın daha sağlıklı ve güvenilir bir şekilde alış verişlerini gerçekleştirmeleri için kontrollerini sürdüren ekipler hileli satışları önlemek amacıyla semt pazarlarında terazi kuruyor. Kurulan bu terazi noktalarında vatandaşlar almış oldukları ürünleri tekrar tarttırtıyor. Ekipler kurallara uymayan esnaflar hakkında 5957 Sayılı Kanun ve Pazar Yerleri Hakkında Yönetmelik gereği yasal işlem gerçekleştiriyor.

Ekipler vatandaşların gördükleri olumsuzlukların Alo Zabıta 153 numaralı telefondan bildirmelerini istedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL