“Kederde de sevinçte de bir olduğumuzu gösterelim”

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkan Radiye Sezer Katırcıoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.   Milletvekili Katırcıoğlu mesajında; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan..

“Kederde de sevinçte de bir olduğumuzu gösterelim”

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkan Radiye Sezer Katırcıoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

Milletvekili Katırcıoğlu mesajında;

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama kavuştuk. Bayramlar, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, insan olmanın güzelliklerinin yaşandığı, kırgınlıkların unutulup, dostluk ve sevgiyle gönüllerin birbirine yakınlaştığı, karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği müstesna günlerdir.

Koronavirüs salgını etkisi altında buruk geçirdiğimiz bu Ramazanda milletimiz yine birlik ve beraberliğini, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örnekleriyle göstermiştir.

Yaşadığımız bu günleri de tedbir ve tevekkülle, istişare ve sağlam bilgiyle, sağduyu ve basiretle, ilimle bilgiyle, hikmetle, sabır ve dua ile atlatacağız inşallah.

Sorumluluklarımızın bilincinde olarak, sosyal mesafe kurallarına, tavsiyelere ve tedbirlere titizlikle uyararak, “Özellikle bayramlara buruk giren büyüklerimizi, minik yavrularımızı, gençlerimizi, hastalarımızı, muhtaçları, şehitlerimizin yadigârlarını ve kahraman gazilerimizi bu müstesna günde de hatırlayarak, telefonlaşarak, bayram sevincimizi paylaşarak kederde de sevinçte de bir olduğumuzu gösterelim.

Ramazan Bayramının manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, milleti iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını, bayram bereketinin kalplerimizi coşturmasını, umutlarımızı yeşertmesini, ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur, istikrar ve refah getirmesini, dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların sona ermesini bizlerin de birliğine, beraberliğine, kardeşliğine vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Mübarek Ramazan Bayramı’nızı kutlar; şehrimize, ülkemize, milletimize, İslam dünyasına ve tüm insanlık âlemine huzur, sağlık, mutluluk ve barış getirmesini Cenab-ı Allah’ tan niyaz eder, sevgi, saygı ve selamlarımı sunarım.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL