Üyelerine Ücretsiz Göz Muayenesi

Marmara Engelliler Derneği üyelerine ücretsiz göz muayenesi. MARENDER (Marmara Engelliler Derneği) Başkanı Memiş Özdemir ”dernek imkanlar doğrultusunda hizmetlerine devam ediyoruz.” dedi. Memiş Özdemir “Her konunun görüşüldüğü dernek içi çay günlerimizde..

Üyelerine Ücretsiz Göz Muayenesi

Marmara Engelliler Derneği üyelerine ücretsiz göz muayenesi.

MARENDER (Marmara Engelliler Derneği) Başkanı Memiş Özdemir ”dernek imkanlar doğrultusunda hizmetlerine devam ediyoruz.” dedi.

Memiş Özdemir “Her konunun görüşüldüğü dernek içi çay günlerimizde (Bilinçlendirme toplantıları) bilgi alışverişi yaparak sorunları tespit edip acillik durumuna göre ilgili kişi, kurum ve kuruluşlarla görüşüp bazen destek alarak bazen ortak çalışmalar yaparak ihtiyaçlarını karşılayıp sorunlarını gideriyoruz.

Bu çalışmalar kapsamında Çayırova özel Derman tıp merkezinin desteğiyle dernek üyelerimize ücretsiz göz muayenesi başlatılmıştır. Ücretsiz muayene olmak isteyen üye ve yakınları derneğe gelerek göz muayenesi için randevu almaları yeterlidir.

Bu güzel destekleri için Çayırova özel Derman Tıp Merkezi (sahibi) Baş Hekimi Dr. Ali Öncü başta olmak üzere tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL