Zeytinoğlu’na TOBB’da önemli görev

KSO Başkanı Zeytinoğlu’na TOBB’da önemli görev Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu TOBB Genel İdare Kurulu Üyeliği’ne seçildi Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, iş dünyasının çatı..

Zeytinoğlu’na TOBB’da önemli görev

KSO Başkanı Zeytinoğlu’na TOBB’da önemli görev

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu TOBB Genel İdare Kurulu Üyeliği’ne seçildi

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, iş dünyasının çatı kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğine seçildi. Önceki dönem TOBB Başkan Vekili olarak görev yapan Zeytinoğlu, geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleşen ve Rifat Hisarcıklıoğlu’nun güven oyu alarak tekrar TOBB Başkanı seçildiği 79. Genel Kurul’da ilk olarak TOBB Sanayi Konseyi Üyeliği’ne seçildi. Zeytinoğlu’nun yanı sıra Kocaelili sanayicileri temsilen KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul ile Meclis Üyeleri Mehmet Eskiyapan ve Ahmet Bayraktar da konseyde yer alan isimler oldu.

Zeytinoğlu, son olarak TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yönetiminde oluşan 37 kişilik TOBB Genel İdare Kurulu Üyeliği’ne de seçildi. TOBB’da iki görevi bulunan Zeytinoğlu, Kocaelili sanayicilerin talep ve beklentilerini iş dünyasının çatı kuruluşu TOBB’a iletmeye ve sorunların çözümü noktasında girişimlerde bulunmaya devam edecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL