Belediye personeli iftar sofrasında bir araya geldi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ramazan Ayı münasebetiyle Kartepe Belediyesi personeli ile iftar sofrasında bir araya geldi.  11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif ayı münasebetiyle Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, belediye..

Belediye personeli iftar sofrasında bir araya geldi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ramazan Ayı münasebetiyle Kartepe Belediyesi personeli ile iftar sofrasında bir araya geldi. 

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif ayı münasebetiyle Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, belediye çalışanları ile geleneksel iftar programında bir araya geldi. Başkan Üzülmez’in ev sahipliğinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleşen iftara AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

İftar öncesinde Başkan Üzülmez, belediye personeli ile sohbet etti. Birlik ve beraberlik içerisinde yatırımlara ve çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Üzülmez “4 yılı geride bıraktık. Ramazan ayı münasebetiyle geleneksel iftarımızda bir araya geldik. Yola çıkarken belirlediğimiz hedefe emin adımlarla ilerliyoruz. Göreve gelirken Allah’ın rızasını kazanmak için çıktık. Bu rızayı kazanmak için gece-gündüz birlikte çalışıyoruz” dedi.

ELDE EDİLEN BAŞARI HEPİMİZİN BAŞARISIDIR

Üzülmez “Güzel övgüleri hep birlikte elde ettik. Cennet Kartepe’ye hep birlikte hizmet etmeye devam ediyoruz – edeceğiz. Önemli olan insanların gönlüne giden yolların yapılmasıdır. Bu durum hepimiz için geçerlidir” açıklamasında bulundu. Başkan Üzülmez’in konuşması sonrasında Kur’an-ı Kerim Tilavetinin okunması sonrasında hep birlikte oruçlar açıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL