Atıcılar Karamürsel’de yarıştı

Karamürsel Belediyesi Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü ile işbirliğiyle atıcılık yarışması bu gün gerçekleştirdi. Karamürsel Taş ocakları Atış Poligonunda gerçekleştirilen etkinliğe Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Avcılar ve Atıcılar İhtisas..

Atıcılar Karamürsel’de yarıştı

Karamürsel Belediyesi Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü ile işbirliğiyle atıcılık yarışması bu gün gerçekleştirdi.

Karamürsel Taş ocakları Atış Poligonunda gerçekleştirilen etkinliğe Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü Başkanı İlhami Gökkaya, efsane Başpehlivan Ahmet Taşçı, KARSAD Başkanı Zeki Şirinoğlu ve atıcılar katıldı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım atış yarışmalarında, yarışmacılara başarılar dileyerek “Geleneksel hale getirdiğimiz atış müsabakalarımızı her yıl düzenli olarak gerçekleştiriyoruz.

Atışlara çevre illerden katılımların yüksek olması bizleri mutlu ediyor. Amacımız önemli organizasyonlara Karamürsel’de ev sahipliği yaparak Karamürsel’in adını duyurmak” dedi. Karamürsel Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü Başkanı İlhami Gökkaya atış müsabakalarının düzenlenmesinde katkı ve destekte bulunan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a plaket, sponsor olan KARSAD Kulübü Başkanı Zeki Şirinoğlu, İş Adamı Salih Sağlam ve Efsane Başpehlivan Ahmet Taşçı’ya teşekkür ederek plaket takdim etti. Karamürselli atıcıların yanı sıra çevre il ve ilçelerden katılımların yüksek olduğu ve büyük çekişme içinde geçen atış yarışmaları akşam üstüne kadar devam etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL