Bugün Engelsizsiniz! Peki Yarın?

Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Dünya Engelliler Günü ve Haftası kapsamında, zihinsel engelli arkadaşlarını ve ailelerini okullarında misafir ettiler. Öğr. Gör. Oğuz Yavuzyılmaz koordinatörlüğünde gerçekleşen proje kapsamında; Okul..

Bugün Engelsizsiniz! Peki Yarın?

Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Dünya Engelliler Günü ve Haftası kapsamında, zihinsel engelli arkadaşlarını ve ailelerini okullarında misafir ettiler.

Öğr. Gör. Oğuz Yavuzyılmaz koordinatörlüğünde gerçekleşen proje kapsamında; Okul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Yakut’un katılımıyla, eğlenceli bir program hazırladılar. Keyifle dinledikleri mini bir konser verip, farklı etkinlikler yaparak her anı değerlendirmeye çalıştılar. ‘Engelsiz yaşama destek ol’ diyerek çıkılan bu yolda, proje kapsamında her hafta farklı etkinlikler düzenlediler. Etkinliklerin dışında arkadaşlarını derslerde de ağırladılar.

Gazanfer Bilge MYO öğrencileri, amaçlarının yaşadığımız hayata değer katmak ve kalpten kalbe ulaşmak için hiçbir engelin olmadığını vurgulamak olduğunu söylediler. Son olarak “Yalnızca bir gün değil, her gün hatırlamak gerek. Engel olma destek ol.” fikrini ellerinden geldiği sürece yayacaklarını dile getirdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL