“Şampiyonluk yolunda önemli bir an”

Vali Aksoy, Kocaelispor- Karşıyaka Spor Arasında Gerçekleşen Futbol Karşılaşmasını İzledi. Vali Hüseyin Aksoy, TFF 3. Lig, 2. Grup, 26. Hafta karşılaşmasında  Kocaelispor- Karşıyaka Spor  arasında gerçekleşen futbol karşılaşmasını izledi. Kocaelispor..

“Şampiyonluk yolunda önemli bir an”

Vali Aksoy, Kocaelispor- Karşıyaka Spor Arasında Gerçekleşen Futbol Karşılaşmasını İzledi.

Vali Hüseyin Aksoy, TFF 3. Lig, 2. Grup, 26. Hafta karşılaşmasında  Kocaelispor- Karşıyaka Spor  arasında gerçekleşen futbol karşılaşmasını izledi.

Kocaelispor   stadında oynanan karşılaşmayı Vali Hüseyin Aksoy, 60. Hükümet Devlet Bakanı ve 22. Dönem Gaziantep Milletvekili Kürşat Tüzmen, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, İlçe Belediye Başkanları ve Kocaelispor Kulübü Başkanı Hüseyin Üzülmez ile birlikte izledi.

Kocaelispor Karşıyaka Spor karşılaşması öncesi İdlib’de şehit düşen askerlerimizin isimleri tek tek okunarak,  maçı izlemek için gelen taraftarlar “Burada” diye karşılık verdi.

İlk yarı Kocaelispor’un 2-1 lik üstünlüğü ile tamamlanan maçın sonunda, Kocaelispor-Karşıyaka Spor’u  3-2 mağlup etti.

Karşılama sonrası Vali Hüseyin Aksoy yaptığı açıklamalarında; “Öncelikle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Bu anlamda kalbimiz bütün Mehmetçiklerimizin yanında. Onları destekliyor, şehitlerimizi tekrar rahmetle anıyoruz. Bugün Kocaelispor’un önemli bir maçı vardı ve maçı son dakikada attığı golle galip getirdi. Şampiyonluk yolunda önemli bir an. Bu puanı bizlere kazandıran bütün futbolcularımıza, teknik yönetime, hocalarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kocaeli futbolu ve Kocaelispor’u seviyor. Bu anlamda taraftara teşekkür ediyorum. Bugün yoğun bir ilgi vardı. Şampiyonluk yolunda yürünmeye devam ettikçe bu ilginin daha da artacağını değerlendiriyorum.” diyen Vali, karşılaşmaya katılan tüm futbolcuları ve teknik ekipleri kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL